Ahojte kúpila som v lidli bryndzu agrofarma spravila halušky a zjedla. Potom na mňa vyskočí článok ako nemôžem bryndzu v tehotenstve. Zrovna táto je na 50% aj z nepasterizovaneho mlieka. Na stránke dokonca maju ze je nevhodná pre tehotne😳prosím ukludnite ma
Minule mi muž doniesol balenie korbáčikov...
Zo salaša, ,zožrala som ich na posedenie a potom sme zistili ze su nepasterizovane....všetko v poriadku...
Po jedno raze sa ti nič nestane...šanca,že sa nakaziť je naozaj veľmi minimálna...
Šanca, že sa nakazis je cca 1%. Už si to zjedla, zbytočne sa stresovať. Nabudúce si daj väčší pozor na to, čo je pasterizivane. Liptov bryndzu môžu aj tehotné.
Rýchlo bežkaj na pohotovosť ☝️
Aj ja som pri druhom jedla nepasterizovanu. A co? Nic
Podľa mňa ide o to, aby sa nejedli nepasterizovane výrobky, pravá bryndza je nepasterizovana. Tá čo sa kúpi v obchode je robená z pasterizovaneho mlieka podobne ako jogurty a syry.
ahoj, ked si ju kupila v obchode, tak by mala byt v poriadku, aspon si teda myslim, ze to kontrololuju.
keby to bola niekde priamo zo salasa, tak by obavy boli na mieste.
Pocas tohto tehotenstva som uz tolkokrat jedla halusky...
@tyrkysova_kobyla https://www.agrofarma.sk/bryndza/
Tam mas obrazky a aj popis, ci moze alebo nemozu tehotne … Kupuj nabuduce len Liptov 🙂
Tak uz co? Uz si zjedla. Nabuduce si davaj vacsi pozor. Mas uz zodpovednost za dvoch.
prosim ta ukludni sa, uz si ju zjedla 🤷♀️ nic s tym uz nespravis, tak teraz sa stresovat ti aj tak nepomoze 🙂