Dobry den,
Rada by som sa opytala, ake pijete caje?
Ovocne mi aj mimo tehu robia kyselinu… s bylinkami zas opatrne ..
Dakujem 🙂
@47katka47 roibos a medovku
Tiež som to riešila 😀 radšej kupujem priamo tehotenské, nech nemusím riešiť zloženie..
Ja som pila vsetko rad radom. Okrem mäty
@47katka47 ja každé ráno zázvorový kôli nevolnostiam. Okrem toho som pila biely, zelený, čierny a rôzne bylinkové a aj kávu. 🤷
@47katka47 ach to slovo "tehu" 🤮🤮 to je naozaj taký problém napísať v "tehotenstve"?
@petracandle a čo je na tom zlé? 🫣😂 booože ŽENY !
Ja som pila čierny celé tehotenstvo🤣
Ja kamilkovy, báza a jablko
@svokrinjazykmonika ja tak viem že zázvorový,čierny a zelený čaj sa vôbec nemôžu,hlavne ten zázvorový lebo vyvoláva potrat 🙈😬
@anjelik2323 fakt? Počujem prvý krát 😅 ja som vedela iba že sa mám vyhýbať čajom s mätou.
@katariiinkaa a to nie su tie na podporu dojcenia?
@anjelik2323 tieto info mam aj ja + mata
@47katka47 kupujem v DM priamo pre tehotné
@petracandle moja obľúbená fráza tu je "môj MM" 😅
@47katka47 nie nie, sú aj vyslovene tehotenské čaje a potom máš čaje na dojčenie 🙂
@47katka47 aj z byliniek sa da vybrat si, z toho co viem nemala by sa vo velkom salvia, mata, alchemilka, rozmarin a ani harmancek. Ja pijem najma lipu, bazu, medovku a po troske aj zazvor a sipky - rozne miesam a striedam, kedze klasicke caje a ani tehotenske mi vobec nechutia. Podla mna rozumne mnozstvo z hocicoho nebude problem
Ja mám rada ovocné čaje a tieto majú vysoký podiel ovocia, kupujem na stránke ovocievoflasi.sk, majú aj celkom pekné balenia.
@47katka47 to by som aj ja rada vedela, aké čaje sa môžu v tehotenstve piť 😁