ahojte ,
mala tu niektorá z Vás skúsenosť s teplotami pri prerezávani zúbkov ? Naša malá ma všetky symptómy ako nadmerne slintanie, pchanie prstikov do ust , atd. Ma však zvýšenú teplotu ktorá cez deň kolíše a navecer je samozrejme najvyššia (37.1-38.3 cca). Po podaní detského Ibuprofenu sa zníži. Iné problemy nemá funguje smeje sa papa kaká aj spinka. ( sem tam vnoci zamrmle) Preto ma zaujima či tieto teploty môžme prisudzovať k prerezavani zúbkov ... ake ste mali skúsenosti vy? ďakujem
ďakujem. je tam preklep 37.1-39.3
@nikoleta_dzejova moj syn mal poruchu termo regulácie, bol v 8 mesiaci v nemocnici všelijaké možné vyšetrenia a všetko negatívne, lieky od teploty som dala až keď mal nad 38,5 väčšinou viac tekutín zabralo, pripadne primeraný kúpeľ.
Keď bol skutočne chorý som sa potom naučila rozoznávať, trvalo to do 3 rokov a odznelo samé.
Ale je možné, že niektoré detičky pri prerezavani zubov majú vyššiu teplotu, ale určite nie nad 39.
@nikoleta_dzejova 39.3 u tak maleho babatka, urcite nastiv Dr., to nebudu zubky
dakujem za odpovede
@nikoleta_dzejova ak jej nič není, teplotu máš znižovať až od 38.5.
Do 37,5 je bežná detská teplota tela.
Je jedno čo to je, do 38.5 telo reaguje teplotou lebo s pasuje s niečím a nemá sa podávať liek, je to práveže teplota prospešná pri chorobe