ahojtez tu prvorodicka. Mám synceka a nedavno zacal take zvuky vydavat ako ked skriabete nechtami o tabulu 😀 vyslovene skrieka na plne plucka a neplace len proste vydava take skriekave zvuky. obcas sa pri tom aj dost jeduje lebo si pcha hracky do ust a pri tom skrieka ako kakadu 🤣 moze byt ze
ho uz teraz zacinaju trapit zubky? alebo si zaroven aj skusa hlas? robi to cely den
no objavil svoj hlasok a skusa jeho silu 😀 sleduj dasienka ci nema cervene, naliatejsie popripade viac slinta.
aj moja presne v takom veku teraz zacala skriekat ako papagaj, dobre si napisala ze kakadu, pobavilo ma 😀 tiez myslim ze len sa ucia co s hlasivkami sa da robit a trenuju, tento konkretny zvuk mi teda ale riadne brnka na nervy 😅
Milujem, ked mi moja Ela zacne skriekat o 1 v noci 😅😅😅 a pchat si prsteky do pusiny tak, ze vcera sa az dogrcala 😅 u nej to zuby nie su, len si proste skusa hlas a ja sa citim ako v nejakom vybehu pavianov 😅
no vidim , že všetky máme rovnaké deti :D
Moja ma dnes 4m a co zase predvadzala cely den 😅 ved susedia si musia mysliet, ze ju tu tyrame 😅😅😅
Skusa, co dokaze s hlasivkami a s ustami. Musi poskusat vela moznosti, aby neskor dokazal hovorit. Niekedy to obsahuje aj dost neprijemne zvuky, ale nezvykne to trvat velmi dlho.