Ahojte mám 12dnovu dcérku a dnes mi dva krát zvracala prv take zltkaste a potom biele .... dávam jej umelé mliecko ale aj prso bruško ju asi neboli lebo kakala tiež take žlté viete mi poradiť z čoho to môže byt a či to je normallne ?? Že tak zvracala je to moje prvé babetko
To vygrckane bolo len mliecko. To je nic, to aj moja bola grco. Niekolko krat za den sme prezliekali. Teraz je uz v pohode. Myslim ze tak cca do pol roka grckala potom sa to postupne upravilo
Zlte kaka zato, ze sa prisposobuje pecen, meni sa zlozenie krvi. Bilirubin z pecene sa nevylucuje do stolice, aledo krvi. Preto ma urcite aj zltacku
Dakujem za odpovede musím priznať že dosť stresujem len si prdne. Už vy som volala 112 😂😂😂
@deniska2222 joooj to je normalne. My sme uz tri razy boli zbytocne na pohotovosti, jacal ani co by ho obrezavali. Ona sa tak hovori, ze ked tvoje prve dieta zere piesok z pieskoviska, tak volas 112. Ked druhe dieta, tak ho pozorujes, ci mu nic nebude. A ked tretie, tak uz len rozmyslas, ci to uz ma miesto obeda
@deniska2222 reflux sa neprejavuje len zvracanim oblúkom. Stačí máličko. Aspoň u nás to tak bolo. Pomohlo polohovanie a AR mlieko. Reflux nie he pohoda jahoda. Bábo má od kyseliny zapálený pažerák.
@deniska2222 ahoj..je to normalne neboj sa babatka grckaju staaale treba dobre nechat po napapkani odgrgnut aj 30 min cakat kym sa mu neulavi..inak ak by velmi vrackalo az takym oblukom moze mat reflux ten by sa mal riesit s lekarom a ta zlta prazenickova stolica je ok takuto maju vseetky babatka az kym nezacnu papat i tuhu stravu prikrmy. Drzim palceky neboj sa vsetko zvladnes. 😉