Dievčatá, chcela by som sa opýtať, čo hovoríte na Zvlhčovač vzduchu. Máte ho niektorá doma? Dcéra má 10 mesiacov a v priebehu jedného mesiaca je už druhý krát chorá. V izbe stále vetrame a kúrenie je na minimum. Pomáha to, alebo je to strata peňazí ?
@larosabigi Ďakujem pôjdeme kúpiť. Malá máva aj polhodinovy záchvat. Dávam aj mokrý uterák na radiátor aj misku s vodou. Asi potrebujeme niečo účinnejšie.
Mame, odporucam. Pustam to na noc, ked je chory alebo nachladeny pridavam eukalyptovy olej lepsie sa mu dycha.
Mame ultrazvukovy bol drahsi ale je super z pary nie je nic mokre sam sa nastavi aj vypne ked usudi ze je uz vzduch ok.pouzivam hlavne v zime u deti ked kaslu a soplia.
@l3yla my mame tiez inhalator, sice len z lidlu ale myslim ze na ten ucel sluzi uplne dostacujuco a cena je velmi prijatelna, tiez sa da nastavit na zvlhcovanie v izbe alebo normalne inhalovanie. davam mu inhalovat vincentku, pripadne vincentku + yabro. na noc ako som pisala normalny zvlhcovac s eukalyptovym olejom, maly sa liecil na astmu ked bolo najhorsie v chorobe rozdiel bol hned aj v noci pri spani tolko nekaslal, urcite sa to oplati kupit ak mas chorlave deti...
@l3yla kúpiš priamo na stránke inhalátory omron https://tlakomeryomron.sk/inhalatory/Inhalator-... a teraz stojí cez internet 51 eur. Je pre deti aj dospelých.
@miriam108 Treba dať ale pozor aj na to, či nemajú deti nejaké alergie, lebo napríklad tu https://necenzurovane.sk/zvlhcovace-vzduchu/ som čítala, že špeciálne sú zvlhčovače pre alergikov, a špeciálne pre astmatikov. No ak máme doma oba tieto prípady, tak aký zvlhčovač si obstarať? Prekáža to, ak by alergik používal zvlhčovač pre astmatikov, alebo naopak? A v čom je vlastne ten rozdiel? Nerada by som to skúšala, tak sa obraciam na vás, či o tom niečo neviete. Ďakujem 🙂
Ahojte babenky. Otváram staršiu tému. Aký zvlhčovač vzduchu by ste odporúčali. Máme v spálni veľmi ťažký vzduch a maličký sa v noci budí na zapchatý noštek. Cez deň to je ok. Ďakujem za rady.
@xxstanulkaxx my mame klarstein a je perfektny. Pouzivame ho len ked zacina jesen, zima a vzduch je suchy. Sam sa zapne a vypne, ked je suchy vzduch,para nemokri dlazku a daju sa tam dat aj etericke oleje, napr eukalyptus pocas choroby.
@xxstanulkaxx A aku mate vlhkost? Ak v norme je zvlhčovač skôr na skodu. V takomto pripade odporúčam skor difuzer.
Máme, a pomáha hlavne pri kašli. Máme taký obyčajný. Lepšie sa mu dýcha. Používame hlavne v noci.