Ahojte, nemáte niekto skúsenosti?? Mam 8 mesačne dieťatko a na chbte pri ramene ma už veľmi dlho taký fliačik ako znamienko ale ma zvláštnu farbu-do oranžova. Nevytrča len je to zvláštne sfarbene. Dr som ukazovala a ona na to nič.
Ďakujem za odpovede.
@nika82 ku kožnej potrebuješ výmenný lístok...
Akoze Tale fliačiky boli...
@miskooo1987 ku koznej vymenny listok NEPOTREBUJES
Bez výmenného lístka však môžu pacienti navštíviť gynekológa, stomatológa, kožného lekára či psychiatra. Týka sa to aj očného lekára, ale len v prípade, ak ide o predpis okuliarov.
@nika82 fakt, kožný je možný??? Vieš odkázať na nejakú vyhlášku, alebo zákon? Ja som chcel ku koženému pozrieť znamienka a poslal má za obvoďákom, nech mi napíše kistok
@miskooo1987 nikdy som u kožného doktora nepotrebovala výmenný lístok
No bežne netreba, ale teraz asi kvôli korone treba, lebo tiež som volala pediatricke, že potrebujem ku kožnej s ekzemom, či mi treba výmenný lístok a ona že treba a najprv sa ona snažila mastickami vyriešiť to a nakoniec osobne zavolala kožnej a povedala jej o mne a ja som s koznou všetko riešila cez mail a a až po 2 týždňoch neúspešnej liečby som tam prišla osobne.
Zdravím aj ste zistili co to bol za fliacik ďakujem
chodte na kozne nato odporucanie od dr nepotrebujes pozrie a ked ti povie ze nic to nieje aspon budes kludnejsia alebo sa nato spytaj koznej je v skupine zdravotnici na mk