Viem taka otazka..niezeby ma to az tak trapilo.viem su ovela vaznejsie problemy...ale predsa chcem sa opytat ..som 3 mesiace po porode...pocas tehotenstva som pribrala okolo 10 kil...no po porode sa mi hrozne zvacsili stehna..mala to niektora ze len zadok a stehna...kil vlastne mam menej o 2kg ako pred tehotenstom...tak neviem a plne dojcim
Každému sa inak zväčšujú proporcie.
Mojej známej rastu primárne prsia, až je z toho nešťastná, druhá všetko naberá do brucha a ja do zadku a bokov. Mám už na pohľad takýto typ postavy.
Pri tehotenstve som pribrala 17kg, z toho 10kg mi zostalo. Ale som tomu rada, vážila som iba 43kg.
Mne sa po porode tak zvacsila panva a stehna ze mam postavu jak kim kardashian. A to mam este - 5 kg ako pred otehotnenim. Ale neriesim. Dajak som si zvykla ze chude brucho, uzky pas a rit jak kufor no 😅😅
Ani ja dajak extra neriesim..len vyzeram komicky.nie dom zvyknuta na tie stehna..a vyzera to komicky😂😂😂ale prvorade je.babatko....😊
@tehotna85 skôr je to tým, že tuk je ľahší ako sval a zabera tým pádom viacej miesta. Ja som bola tiež po porode mlandrava, cela mäkká, stehná, brucho vacsie, ale každodenným cvičením som sa až cudovala, ako sa začala pekne formovať postava a centimetre sli dole.. dokonca som si myslela, že mám diastazu, lebo vzdy som mala ploche brucho a po porode ostalo vyslovene ovisnute a fakt som bola prekvapena, že do dvoch mesiacoch bolo ako pred tehu
Ja som 2 mesiace po porode, ma o 2kg viac ako pred tehotenstvom a tiez zadok a stehna mam vacsie, aj panvu sirsiu. Neobleciem nohavice, co som pred tehotenstvom nosila. Ale zatial ma to netrapi, pomalicky zacinam cvicit a dufam, ze sa casom vyformujem do povodnych kriviek😀
@tehotna85 zameraj sa len na cviky na stehna, nemusis hrotit cardio.
@kittykat22 len aj pri tomto treba byt opatrny, bo nemusi z nich schudnut ale nabrat prave zas na objeme - svaloch
Mne na kontrole po sestonedeli povedala gynekologicka, ze po porode je najlepsie zacat s cvicenim ako pilates alebo joga, kde sa da dobre posilnit svalstvo panvoveho dna. Na webe sa da najst kopec instruktaznych videi.
Dakujem....kradne😘
Ja uz som viac ako 10 mesiacov po porode, kila navyse uz nemam, brucho pekne, ale panva a stehna mi zostali sirsie ako boli. Nohavice, co som nosila predtym, uz nemam sancu zapnut. Pomaly sa zmierujem s tym, ze to uz asi bude trvaly stav.
@tehotna85 ja som len na stehnách nabrala,zadok našťastie ostal aký bol ale brucho spredu sa ešte nestiahlo uplne takže zatiaľ neobleciem skoro nič obriahnutejsie z pôvodných veci. Ale som len mesiac po pôrode. No a čo ky-to je osobitná kapitola 😆 cítim sa občas ako Vestonicka Venusa 😁
@lucilaines neostanu 😊 ja som 8r po porode (tetaz cakam druhe) pozerali sme fotky z dovoleniek v plavkach....3r po porode som mala rit jak kufor (kg rovnake) a teraz z minulorocnej dovolenky a bola som jak modelka xska normalne este mali aj par mm volno 🤭😅 a kg stale rovnake 170/54-56, teraz som 23tt a uz 8kg hore takze zas o 8r budem mozno jak som bola zimu 2018 🤷😅
@tehotna85 takže si vlastne po pôrode schudla 12kg? 10kg na pôvodnú plus 2 kg ešte áno? Po pôrode je to normálne, lebo je roztiahnutá panva 🙂