Zväčšili sa vám po pôrode len stehná?

tehotna85
23. aug 2019

Viem taka otazka..niezeby ma to az tak trapilo.viem su ovela vaznejsie problemy...ale predsa chcem sa opytat ..som 3 mesiace po porode...pocas tehotenstva som pribrala okolo 10 kil...no po porode sa mi hrozne zvacsili stehna..mala to niektora ze len zadok a stehna...kil vlastne mam menej o 2kg ako pred tehotenstom...tak neviem a plne dojcim

danalop
23. aug 2019

@tehotna85 takže si vlastne po pôrode schudla 12kg? 10kg na pôvodnú plus 2 kg ešte áno? Po pôrode je to normálne, lebo je roztiahnutá panva 🙂

nika3136
23. aug 2019

Každému sa inak zväčšujú proporcie.
Mojej známej rastu primárne prsia, až je z toho nešťastná, druhá všetko naberá do brucha a ja do zadku a bokov. Mám už na pohľad takýto typ postavy.
Pri tehotenstve som pribrala 17kg, z toho 10kg mi zostalo. Ale som tomu rada, vážila som iba 43kg.

saskia_98
23. aug 2019

Mne sa po porode tak zvacsila panva a stehna ze mam postavu jak kim kardashian. A to mam este - 5 kg ako pred otehotnenim. Ale neriesim. Dajak som si zvykla ze chude brucho, uzky pas a rit jak kufor no 😅😅

tehotna85
autor
23. aug 2019

Ani ja dajak extra neriesim..len vyzeram komicky.nie dom zvyknuta na tie stehna..a vyzera to komicky😂😂😂ale prvorade je.babatko....😊

lula313
23. aug 2019

@tehotna85 skôr je to tým, že tuk je ľahší ako sval a zabera tým pádom viacej miesta. Ja som bola tiež po porode mlandrava, cela mäkká, stehná, brucho vacsie, ale každodenným cvičením som sa až cudovala, ako sa začala pekne formovať postava a centimetre sli dole.. dokonca som si myslela, že mám diastazu, lebo vzdy som mala ploche brucho a po porode ostalo vyslovene ovisnute a fakt som bola prekvapena, že do dvoch mesiacoch bolo ako pred tehu

titla
23. aug 2019

Ja som 2 mesiace po porode, ma o 2kg viac ako pred tehotenstvom a tiez zadok a stehna mam vacsie, aj panvu sirsiu. Neobleciem nohavice, co som pred tehotenstvom nosila. Ale zatial ma to netrapi, pomalicky zacinam cvicit a dufam, ze sa casom vyformujem do povodnych kriviek😀

laurika25
23. aug 2019

@lula313 čo si konkrétne cvičila, mala si nejaký program, alebo sama čo ti vyhovovala ? Koľko denne si tomu venovala. Ja som tiez mäkká a mlandrava😀🙈

tehotna85
autor
23. aug 2019

@lula313 a myslis mozem cvicit aj ked kojim?? Nechcela by som nieco narusit

kittykat22
23. aug 2019

@tehotna85 zameraj sa len na cviky na stehna, nemusis hrotit cardio.

tasticka59
23. aug 2019

@kittykat22 len aj pri tomto treba byt opatrny, bo nemusi z nich schudnut ale nabrat prave zas na objeme - svaloch

soldi
23. aug 2019

@tehotna85 staci upravit stravu, nemusis cvicit. ale cca tych 9 mesiacov trva kym sa telo da dokopy po porode

titla
23. aug 2019

Mne na kontrole po sestonedeli povedala gynekologicka, ze po porode je najlepsie zacat s cvicenim ako pilates alebo joga, kde sa da dobre posilnit svalstvo panvoveho dna. Na webe sa da najst kopec instruktaznych videi.

lula313
23. aug 2019

@laurika25 videa na nete ako Shaun T a pod. On má take 30 minútové kardia, ze som ich cvičila pri dcere doma.
@tehotna85 aj ja som sa kvôli kojeniu bala, ale cvicenie nemalo vplyv na tvorbu. Začni však pomaličky, drepy, výpady, aj na YouTube najdes kopec zostáv, či cvicenia mamiciek po porode..

tehotna85
autor
23. aug 2019

Dakujem....kradne😘

elzena2
23. aug 2019

@titla no ak ma zena diastazu, tak zrovna jogou a pilatesom si to este viac dokasle. Takze to neplati univerzalne.

lucilaines
23. aug 2019

Ja uz som viac ako 10 mesiacov po porode, kila navyse uz nemam, brucho pekne, ale panva a stehna mi zostali sirsie ako boli. Nohavice, co som nosila predtym, uz nemam sancu zapnut. Pomaly sa zmierujem s tym, ze to uz asi bude trvaly stav.

tatisna
24. aug 2019

@tehotna85 ja som len na stehnách nabrala,zadok našťastie ostal aký bol ale brucho spredu sa ešte nestiahlo uplne takže zatiaľ neobleciem skoro nič obriahnutejsie z pôvodných veci. Ale som len mesiac po pôrode. No a čo ky-to je osobitná kapitola 😆 cítim sa občas ako Vestonicka Venusa 😁

zojkaaa
25. aug 2019

@lucilaines neostanu 😊 ja som 8r po porode (tetaz cakam druhe) pozerali sme fotky z dovoleniek v plavkach....3r po porode som mala rit jak kufor (kg rovnake) a teraz z minulorocnej dovolenky a bola som jak modelka xska normalne este mali aj par mm volno 🤭😅 a kg stale rovnake 170/54-56, teraz som 23tt a uz 8kg hore takze zas o 8r budem mozno jak som bola zimu 2018 🤷😅