Ahojte.
Viete mi niekto vysvetliť prečo sa malý zobudí počas nočného spánku niekedy už aj po polhodine od zaspatia? Väčšinou to býva tak po 45m až hodine, ale ako hodinky presne.
Cez deň má dva spánky, tiež spí doma, rovnaké uspavanie pri kojeni, po rovnako dlhom bdeni ale vtedy spí aj hodinu a pol až dve že ho musím budiť ale toto robí iba v noci zaspí ale za chvíľu je hore cez deň to nerobí.
Nechápem, má 9 mesiacov.
Poradit neviem, ale ja mam s malym presne toto iste 🙄 akurat uz sme na jednom spanku cez den
Mne to mala velmi dlho robievala. Mala lahsi spanok, priblizne 45 minut az hodinu trva jeden spankovy cyklus dietata, zavisi od veku. A na konci sa prebrala, namiesto toho, aby presla do dalsieho. Ale trvalo jej to velmi dlho a niekedy sa potom aj hodinu nedala uspat. Prestala s tym, ked zacala spavat na brusku a zatvarali sme jej dvere na izbe, mala uz tvrdsi spanok. Treba iba pockat.
Mne to robí tiež a myslím že si tým overuje že sme v ich blízkosti.
Staršia mala túto fázu pol roka a mladšia iba dva mesiace. Občas sa zobudí ale zväčša až po 2.5h.
Normálka. Aj môj syn sa tak budi. Má skoro 2 roky.
Nevie sam prejst do dalsieho spankoveho cyklu. Je to normalne. Najcastejsie je to vtedy, ked su deticky uspavane na prsniku, v kociku, na rukach, tlapkanie..pri prechode do dalsieho cyklu sa trosku preberu a ked nemaju to, na co su zvyknute- prsnik, kocik,...tak sa zobudia.
separačná úzkosť...okolo prvého roka pominie...
Moj takto nevedel prejst cez spankovy cyklus. Prebral sa, ked som ho jemne pohladkala, zaspal. Ked som to nevychytala, zobudil sa a uz bol curbes.. potrebuje dozriet nervova sustava
@54tinka54 cca 2,5 hodiny
@laurar1
@amelie2017
@ukulela
Lenže prečo s tym ma problém iba v noci? Cez deň spí aj dve hodiny bez pohnutia a v noci zaspí a po polhodine sa už mrvi a budí
Lebo nocny spanok je iny ako denne spanky. Teda ma tie iste fazy ale je to proste iny spanok. Neplatia tam rovnake pravidla. Ak sa ti podari ho hned zase douspat a pekne prespi noc, vobec by som to neriesila. Nas syn prvy krat prespal noc az ked mal 2 roky.
Koľko dokopy spí cez deň?