Znamienka u 14 mesačného dieťatka?

sisiska
28. mar 2011

mamicky, nasa dcerka bude mat 14 mesiacov a objavila som jej teraz zo 2-3 take malicke hnede bodky na roznych miestach, mozu to byt znamienka? maju tak cca priemer do 1 mm, nie je to na znamienka skoro? mali aj vase deticky zacinajuce znamienka v tomto veku? jedno velke ma od narodenia, ale tieto male ma prekvapili, ved na slnku este riadne ani nebola...dakujem za rady a info

vichy77
28. mar 2011

cau. nasa ma 15 mesiacov a ma 2 znamienka. prve sa jej v 11 mesiacoch ukazalo.

sisiska
autor
28. mar 2011

@vichy77 dik, tak snad to budu naozaj znamienka, lebo to prve, co ma od narodenia ma take vacsie a boli sme s tym aj u koznej na kontrolu, ci to nahodou nema skvrnu cafe au lait...a ja uz teraz pri kazdej skvrnke a fliaciku blbnem a studujem ho z kazdej strany...inak aj ja som zo ziliny🙂

vichy77
28. mar 2011

ano? a odkial si? kukam, ze mas podobne velkeho drobca.

katy1979
28. mar 2011

nam sa prve objavilo v nejakých 4-5 mesiacoch a do roka ich mal celkovo tri. ale ma ich mat po kom ja som ako lienka bodkovana

sisiska
autor
28. mar 2011

@vichy77 ja som z Vlciniec, ty?...ano, dcerka bude mat coskoro 14 mesiacov

ollski
28. mar 2011

syncek ma tiez jedno vacsie takmer od narodenia, postupne mu pribudaju dalsiw "bodky"...dcerke taktiez...takze mozu to byt znamienka 😉

ela2710
29. mar 2011

@sisiska ja som maleu objavila jedno male znamienko 25. decembra, to mal maly dva a pol mesiaca, vobec si nemyslim, ze je to dako skoro 🙂

syslica
29. mar 2011

@sisiska Ja mám tiež syslíky bodkované - zdedili po mame 😒 , znamienka sa im objavili ešte skôr ako tvojej dcérke, dokonca starší má na chrbte rozsiahly plošný névus od narodenia. Netreba sa plašiť, len pravidelne chodiť nechať pozrieť na kožné ako to aj robíte 🙂 .

zuzikkaa
30. mar 2011

ahoj,,aj moj drobec ma zopar takych mini znamienok,,ale nemusia sa znich stat tie velke-plosne.ma ich pomne ja ich mam teda pozehnane 🙂

ono to ani nieje slnkom,,ale ono ich tvorbu samozrejme urychluje.ja sa uz koli tomu skoro vobec neopalujem,ibaco ma chyti ked som vonku 😎

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz