mamicky, nasa dcerka bude mat 14 mesiacov a objavila som jej teraz zo 2-3 take malicke hnede bodky na roznych miestach, mozu to byt znamienka? maju tak cca priemer do 1 mm, nie je to na znamienka skoro? mali aj vase deticky zacinajuce znamienka v tomto veku? jedno velke ma od narodenia, ale tieto male ma prekvapili, ved na slnku este riadne ani nebola...dakujem za rady a info
@vichy77 dik, tak snad to budu naozaj znamienka, lebo to prve, co ma od narodenia ma take vacsie a boli sme s tym aj u koznej na kontrolu, ci to nahodou nema skvrnu cafe au lait...a ja uz teraz pri kazdej skvrnke a fliaciku blbnem a studujem ho z kazdej strany...inak aj ja som zo ziliny🙂
ano? a odkial si? kukam, ze mas podobne velkeho drobca.
nam sa prve objavilo v nejakých 4-5 mesiacoch a do roka ich mal celkovo tri. ale ma ich mat po kom ja som ako lienka bodkovana
syncek ma tiez jedno vacsie takmer od narodenia, postupne mu pribudaju dalsiw "bodky"...dcerke taktiez...takze mozu to byt znamienka 😉
ahoj,,aj moj drobec ma zopar takych mini znamienok,,ale nemusia sa znich stat tie velke-plosne.ma ich pomne ja ich mam teda pozehnane 🙂
ono to ani nieje slnkom,,ale ono ich tvorbu samozrejme urychluje.ja sa uz koli tomu skoro vobec neopalujem,ibaco ma chyti ked som vonku 😎
cau. nasa ma 15 mesiacov a ma 2 znamienka. prve sa jej v 11 mesiacoch ukazalo.