Ahojte, zmenila som mojmu malemu UM zo sunar HA na kendamil, pretoze zo sunaru ho boli brusko, zapeka. Ale po 3.davke kendamilu mi vyvratil skoro vsetko, co spapal. To asi nie je dobre znamenie, vsak?
Dakujem
@misickaa4 a prečo si menila HA mlieko za obyčajné? Kendamil nie je HA. Ak mal malý zdravotný dôvod na mlieko HA a menila si ho tak si mala pri HA aj zostať. Keď grcka, skús mu ho zahustiť Nutritonom z lekárne. Je to proti vracaniu a môžeš to dať do každého mlieka. Môjmu malému to pomohlo len tam nedávaj toho tak veľa ako je v návode lebo budeš mať z toho totálne hustú kašu, ja som dávala pol odmerky asi na 150-180ml.
Aj mna by zaujimalo preco si presla z ha na kendamil. Mala si ist na dalsie ha mlieko napr nutrilon .. Inac kendamil je tazke mlieko na zaludok ..
@saskia_98 ha mal len preto, ze ho odzaciatku tym krmili v porodnici . A ze ja som alergicka, tak ze by aj on mohol mat alergiu, co je podla mna vyslovena blbost. Na kendamil som presla kvoli odporuceniam dost vela ludi...len mu asi, zial nesadlo...lekarka mi predpisala sunar expert allergy care...tak sa modlim, aby mu sadlo ...
@misickaa4 ja by som pockala, uvidis, skus mu este dat, keby bolo asi uplne zle tak uz zvracia po prvej davke..