Zmena správania u dojčaťa

katches69
22. sep 2022

Caute, mam mesacne dietatko ktoremu sa otocil spanok. Nechce poriadne spat ani cez den ani v noci. Je to len nejake obdobie? Co myslite ? Mali ste to tak aj vy? Napapana prebalena vsetko tak ako ma byt no spat nie a nie a este k tomu zacne plakat skubat so sebou. Chora nie je, brusko neboli lebo kaka prdi. Tak ja neviem ci ma teraz svoje "obdobie". Ze jednoducho su zle dni a lepsie dni alebo neviem uz...

andreatytler
22. sep 2022

@katches69 Vacsinou sa spanok meni okolo 4 mesiaca. Nezmenila si nieco v poslednej dobe v jej strave, rutinne. Ak kojis, nezacal si ty pit, alebo jest nieco nove?

katches69
autor
22. sep 2022

@andreatytler nekojim sme na um, zmenili sme mlieko akurat.

andreatytler
22. sep 2022

@katches69 To bude asi ono. Ak sa ti inac zda zdrava a prospieva, tak vydrz aspon 2 tyzdne pri tom mliecku. Mozno sa to ustali. Ak nie, skusia by som ine mliecko.

beata_k
22. sep 2022

@katches69 Ako ju uspavas?

katches69
autor
22. sep 2022

@beata_k sme zvyknuti vozit v kociku na mieste, polozit do kocika vie zaspat aj sama ale tieto posledne dni potrebuje uspavat, pripadne na rukach je pokojna alebo si ju dam k sebe na postel pritulim sa k nej a tak zaspava aj ked teraz uz nepomaha nic, ja dufam ze tento stav pomizne. Lebo zdrava je, aj vylucuje tak ako ma tak neviem no.

beata_k
22. sep 2022

@katches69 Ten spanok u tak malych deti je kapitola o sebe. Co vyhovovalo ked bola novorodenec, nemusi vyhovovat ked uz trochu viac vnima svet. Tak len skusajte. Drzte sa 🍀