Dobrý deň maminy. Naša už takmer 6 mes dcérka pred týždňom absolvovala v poradí druhé povinné očkovanie. Následne na to, dostala vysoké horúčky, trvali 2 dni.. Odvtedy mi drobec opäť zaspáva iba na rukách a aj v noci sa budí akoby so strachom a to ju mám pri sebe v posteli. Popritom predtým zaspavala pekne sama, keď sa jej začalo driemať, dala som jej mlieko a pri ňom zaspala. A v kočíku to bolo automaticky. Teraz sa bude trápiť dovtedy, kým ju nezoberem na ruky a vtedy do 5 min spí. Fakt je to spôsobené tým očkovaním? Táto zmena nastala bezprostredne po ňom.
@miruslb môže aj nemusí to byť spôsobené očkovaním, môj syn mal takéto obdobia už hádam aj 4 krát nezávislé na očkovaní, jednu dobu spal len raz za deň, potom celý večer preplakal, potom bol len na mne zavesený, momentálne má obdobie, že behá po dome, kuká do plafónu a všade naráža 😉
Držím palce, Aby bola dcérka zdravá a aby to tiež bolo len také obdobie
@miruslb 🙂 som tu pisala asi pred 3-4mi mesiacmi... moj najmladsi ma 9 mesiacov a vcase ked malo byt 2he ockovanie - viacmenej presne na den mal sa na cca. Tyzden totalne mu zmenilo spravanie - cele noci hore, stale na rukach, usmievavy pokojny chlapcek zrazu totalne placlivy... keby sme vtedy nato ockovanie realne isli tak som si na 100% ista ze vsetci odporcovia ockovania by povedali ze je to z toho... a teda aj ja sama by som pod vplyvom silnej antiocko propagandy silno o tom rozmyslala...
My sme ale na ocko vtedy neisli - posunuli sme ho na neskor kedze moje dalsie dieta soplilo... ta zmena spravania ako prisla tak odisla...
Odvtedy uz velakrat, tak ako predtym maly nieco robil a zrazu prestal, mal aj zle umrncane dni, aj cele tyzdne, zacali sopliky a skoncili etc. ... proste v tych prvych rokoch sa dieta meni, nervova sustava dozrieva co ma za nasledok mnohokrat vyrazne zmeny spravania sa, babo sa vela uci, mnohokrat vyrazne diferencovane - nauci sa mama a potom akoby to zabudlo lebo jeho mozog sa orientuje na nieco ine - po mesiaci, dvoch si zase na tu mamu spomenie etc. ...
Babo si sleduj a uvidis co bude dalej. Horucka je normalny vu ockovania aj ked reda moje ani jedno dieta ju nemalo... mozno to tvoje babo boli, mozno je len vo faze ze potrebuje viac mojkat...( inak mne maly od narodenia zaspaval sam, potom nejaky mesiac len na rukach, aktualne potrebuje aby niekto pri nom lezal - primojka sa a zaspi...)
Drzim palce
Skus si nadtudovat..ja ti pre istotu nenapisem co si myslim nakolko nemam za potreby aby ma tu zniesli pod ciernu zem...ale studuj a sama si vytvor zaver..pozri aj do neocko skupin ..citaj clanky knihy pytaj sa rodicov kt.si tym realne presli...to je asi vsetko co ri mozem ja poradit..malej prajem vela zdravicka a by ste vsetko zvladlu co najlepsie