Ahojte maminy
Prepáčte ze vyrušujem. Chcela som sa len informovat. Maleho primárne krmim MM ale odsavam od narodenia skoro. Maly ma 11 tyzdnov a mal od druhého týždňa flasu Tommie tippie extra slow flow ktorá ide pomaly a pekne z nej pije asi 20 minut (120-130ml) . Na fľaši je napísané že len do 2 mesiacov, tak som mu kupila trosku vacsiu flasu so slow tokom ktorý je trochu rychlejsi. Dnes som ju dala a maly to vypil za 2-3 minuty!!! To mi príde trochu extrem, nemyslite? Stále som mu musela davat pauzy po par glgoch a potom sa 20 minut krútil lebo zrazu zistil ze ma plne brucho a strašný rev. A takto to ide cely den v podstate. Je nejaký dôvod prečo musim menit flase s tokom? Mam pokračovať v tejto rýchlejšej alebo naspat na tu pomalu? 🙂
Ďakujem za akýkoľvek nazor.
@babyttcirl ja by som mu nechala tu staru, veď keď to vypil za 2min tak ho z toho musí bruško bolieť. Čo keď je napísane že je do 2 mesiacov, nie každé dieťa je tabuľkové, riad sa podľa malého, nie podľa toho čo je napísané...
netreba hned menit tak ako je napisane na cumloch za tie 2 minuty sa dost nahltal vzduchu
@babyttcirl určite by som nemenila ešte. Moja malá mala malá 18 mesiacov a píla z cumla pre 12 mesačné dieťa. Vyhovoval nám lebo s rýchlejším prietokom nestíhala sať a hltala to