Zlý spánok dieťaťa

misko412
22. mar 2013

Nemáte niektorá skúsenosti z nočnými morami lebo môj malý ten už asi mesiac máva nočné mory. Lebo krv v poriadku,EEG v poriadku a psychiater neviem či my nedá len nejaké oblbováky

xlucia
22. mar 2013

@misko412 ako to prebieha? nocne mory maval aj moj starsi cca okolo roku a pol, v dvoch rokoch a v case nieco po troch rokoch.
podla mna nic nepotrebuje, tvoj syn je v obodobi kedy sa velkou rychlostou vyvija mozog, a on v noci spracuva informacie mozno nie vzdy idealne. proste sa nic nedeje, je to bezne, deti mavaju take obdobia. u nas vzdy preslo

misko412
autor
22. mar 2013

V noci keď spí začne strašne plakať úplne tak ako keby ho rezali oči má zatvorené a strašne plače zoberiem ho na ruky trošku sa upokojí zaspí a potom zase je to niekoľko krát aj za noc a už to trvá asi dva mesiace už niekedy aj nevládzem ale dúfam naozaj že to pominie

kapka270600
25. mar 2013

@misko412 mam ten isty problem s 15 mesacnou dcerkou,neviem co mam robit

marika58
26. mar 2013

Ahojte mamicky,mam 17 mes. Dcerku a v noci sa mi budi kazdu hodinu,dve chce len mlieko a nechce pit caj.Za noc vypije aj 1l mlieka je to normalne?dakujem

nastasja25
4. apr 2013

@misko412 presne toto máme doma,tiež asi 2 mesiace.už niejkedy nevládzem..aj dnes som spala asi 4 hodky v noci...kedy to skončí?ja neviem,čo sa mu v tej hlávke spracováva ,ale mne každú noc začne v posteli aj štekať 🙂 som z toho hotová...

misko412
autor
5. apr 2013

nám povedala psychiatrička že to prejde u zdravých detí lebo majú veľa toho na spracovanie v hlávke veľa informácií cez den prímu a potom sa im otom v noci sníva horšie je to u chorých detí ako môj malý tomu musela dať lieky na upokojenie ale už je to lepšie už spíme aj do 4 do rána tak sa vám to hádam upraví aj vám veľa síl prajem