Môj syn my už asi týždeň nespí poobede ... už na nervy som z toho celý deň je potom mrzutý a potom večer keď ide spať tak kope do mňa už nevládzem som už vyčerpaná z neho .. v kuse je so mnou 24h denné aj ka chcem trošku oddich ráno vstaneš navariť poupratuje až celý deň zase s ním večer áno poupratujem proste non stop ! .. No a môj manžel roby 8čky .... príde domov naje sa sadne si za pC hraje hry alebo ide na šefty počas týždňa.. nie žeby niečo urobil doma napr máme bordel na dvore na všetko som sama alebo ja už nechápem no .. neviem čo mám skvor riešiť už ani vlasy si nečesem ešte dobre že sa môžem na 5m osprchovať 😄 blbe rečí nechaj pre seba !!
Zapoj viac muža do starostlivosti o dieťa
@simonka1161 tiež mám aprílovčatko 2018, cez deň mi nespáva od 2 rokov a je mimoriadne živý a aktívny. Navyše mám ešte 2 odborné práce z domu a som tehotná..Nehovorím, že je to ľahké, ale zvládam to, rodinu mám síce pár metrov od bytu, ale pomoc žiadna. Zrejme sa tak treba nastaviť a dieťa do všetkého zapojiť. Ja som malého naučila aj to, že keď pracujem pri PC, potrebujem klud, on sa zatiaľ hrá alebo pozerá rozprávky, nakoľko odmietam pracovať po nociach alebo večer. Cez to všetko sa mu aj dosť venujem, ale nerobím mu animatorku 24hod denne. Stihnem pri ňom aj navarit, aj upratať. Ako som vravela, je dosť živý a náročný, ale naučila som jeho aj seba na určité pravidlá a celkom nám to dobre funguje.
@lucinka1988 veď to že já mám rodinu tiež akože my bivame usvokrovcov a my sme tu 2 nevesty ale čo z toho že pomoc ziadna ked im niečo trwba tak hneď ale keď tebe treba ta ani sa neozve.. všade chodí somnou do obchodu proste všade no a keď som bola tehotná tak nikto so mnou nechodil z jeho rodini do obchodu už asi 35 alebo kolo tt som bola z taskamy som chodila hore dole aj ku dr .. ale jednej nevesta pomáha a mne nič ako keby nezáujem ja neviem čo to je za život.... akože moja svokra ma aj dcéru a ona ma 3 sety a oni su uz skoro dospelé het jedna ma 15 druha 14 a trety 12 či koľko.. No a im kupuje sladkosti napr... sergej pod si zober puding lebo potom male dety uvidia ze máš lebo moja iba jedno .. alebo sergej tu som ty kúpila každý sladkostí.... a môj syn čo? Akože iba ich rozmaznavajú.. akože mne neide oto on ma všetko čo len chce maly ale toto sa mi nepáči
@pribinak on ako je zapojeny hra sa snim ale viac sa venuje svojím veciam
@simonka1161 sorry ale klavesnica píše si čo chce 😑😃
Sorry za môj pravopis😄 ale nechce sa mi opravovať aj gramatiku