Ahojte chcem sa opytatmoja mala sa budi v noci aj 4 kray a to len tak dam jej cajik a spi dalej raz v noci paapa chcem sa opytat moze to byt kvoli zubk ze sa budi aj vela pije?A vcera sme jej dali postielku celkom dole a noc bola katastrofalna budila sa eja eja robyla moze to byt ze sa jej postielka znizila ci zubky dakujem za odpovede
A ešte nikdy som nedávala piť čaj v noci,len čistú vodu a duplom keď sú zubky umyté. Skús zameniť za vodu a zistí, že sa mu neoplatí budiť sa v noci na vodu u nás toto pri prvom zabralo.
Skusala som nepomohlo budila sa aj 15 krat za noc teras 4 krat a tak jojci tak sa pytam ci je to mozu byt zubky. A druha otazka bola ci kvoli pistielke ze sa jej dala nižsie moh sa ti zhorsit lebo sa prevracala plakala jojcala ci zubky dakujem
Ja mam 8 mes dcerku a budi sa aj 10x...uz od 3mesiacov..🙂)))nemusia to byt len zubky,ktovie...ked su deti kojene je to asi normalne ...
Aj nasa sa budi od 3 mes ale neni kojena pije už i yc mliecko.
@kiki1718 mozu to byt zubky, moze to byt potreba byt pri mamke...so znizenim postielky by som to nespajala. V noci urcite netreba davat pit caj, len cistu vodu (ale to aj pocas dna by mala byt samozrejmost,prip. ten caj nech je nesladeny).
Tak som pozerala tak sa jej rezu 3 naraz a v noci pije cajik uz id narodenia a uz to neezmenim.
Tak môj syn mal 4roky,keď prvý raz prespal noc,dnes má 9a buntosi stále. Dcéra má 27m raz za noc sme hore kojime sa.V tom období sme boli aj 10 ráz a tu som.Niekedy to je ťažké ale časom sa to upraví. Tak veľa trpezlivosti prajem.