Zlý spánok 9 mesačnej dcérky

kiki1718
23. mar 2015

Ahojte chcem sa opytatmoja mala sa budi v noci aj 4 kray a to len tak dam jej cajik a spi dalej raz v noci paapa chcem sa opytat moze to byt kvoli zubk ze sa budi aj vela pije?A vcera sme jej dali postielku celkom dole a noc bola katastrofalna budila sa eja eja robyla moze to byt ze sa jej postielka znizila ci zubky dakujem za odpovede

senka111
23. mar 2015

Tak môj syn mal 4roky,keď prvý raz prespal noc,dnes má 9a buntosi stále. Dcéra má 27m raz za noc sme hore kojime sa.V tom období sme boli aj 10 ráz a tu som.Niekedy to je ťažké ale časom sa to upraví. Tak veľa trpezlivosti prajem.

senka111
23. mar 2015

A ešte nikdy som nedávala piť čaj v noci,len čistú vodu a duplom keď sú zubky umyté. Skús zameniť za vodu a zistí, že sa mu neoplatí budiť sa v noci na vodu u nás toto pri prvom zabralo.

kiki1718
autor
23. mar 2015

Skusala som nepomohlo budila sa aj 15 krat za noc teras 4 krat a tak jojci tak sa pytam ci je to mozu byt zubky. A druha otazka bola ci kvoli pistielke ze sa jej dala nižsie moh sa ti zhorsit lebo sa prevracala plakala jojcala ci zubky dakujem

laura0107
23. mar 2015

Ja mam 8 mes dcerku a budi sa aj 10x...uz od 3mesiacov..🙂)))nemusia to byt len zubky,ktovie...ked su deti kojene je to asi normalne ...

kiki1718
autor
23. mar 2015

Aj nasa sa budi od 3 mes ale neni kojena pije už i yc mliecko.

evka_evka
23. mar 2015

@kiki1718 ahoj. Dcerka ma 18 mesiacov a sice v noci spi ale lozi po celej postelu.obcas sa zobudi o druhej v noci a hodinu sa nevie ulozit.pozriem ci je pocikana ale pit nedavam nic.v noci davam pit len ked ma teplotu. A mozu to byt aj zubky.moze sa jej nieco snivat.

gabika7706
23. mar 2015

@kiki1718 mozu to byt zubky, moze to byt potreba byt pri mamke...so znizenim postielky by som to nespajala. V noci urcite netreba davat pit caj, len cistu vodu (ale to aj pocas dna by mala byt samozrejmost,prip. ten caj nech je nesladeny).

kiki1718
autor
24. mar 2015

Tak som pozerala tak sa jej rezu 3 naraz a v noci pije cajik uz id narodenia a uz to neezmenim.