Zlý spánok 5 mesačného dieťaťa

limenka
26. mar 2014

Ahojte maminky,neviem co si mam pocat mame problem zo 6 mes synom prerezal sa mu 1 zubok na konci 5 mes a teraz ako keby utalo vooobec spanok nehrozi ani v noci ani cez den a co ma sokuje je strasne taky ze pekne zaspi na prsniku a po 1h alebo aj skor ale nie ze place on zacne hucat a plakat a vsetko do kopi ak spi 5h som happy cez noc a cez den maximalne 20min upne vidim ze by chcel hajat aj kocari ho uspavame ale uz nic nepomaha aj uspavanky nic ma to na salame aj sa s nim hrame a je len vac nervak mne by to neva ani cez den ale v noci sak je uplne ako vymlety ani cvicit sa mu nechce ked je hore ja uz neviem co robit na rukach ho nevladzem lebo ma 8kg a ja mam strasne problemi s chrbticou tak kocik inak cey den je ok len ten spanok ma stve lebo ja padam dole sprepacenim hubou dole lebo nevladzem a strasne aj ja sa nevispim. Poradte co robit?????

lilysk
26. mar 2014

@limenka ahoj mala som nieco podobne -ja som davala viburcol cipky dost nam pomohlo 🙂

magic08
26. mar 2014

@limenka skus najst pricinu, zavolaj dr. nech sa nan kukne, ci ho nieco neboli, alebo nema nejaky problem... ak je vsetko o.k, tak je to len pechodne obdobie... deti sa pocas vyvoja menia, raz spia dobre, inokedy horsie... moj maly mal tiez take obdobie okolo 6 mesiacov, ze cez den spaval 3-4x po 20 min. a ked bdel, tak lne na rukach bol spokojny.. kupila som kibi a bolo po probleme... maly spokojny, lebo videl svet zhoa a ja som mohla okolo neho aj nieco urobit... no netrvalo dlho a toto blbe odbodie preslo...

limenka
autor
26. mar 2014

@lilysk
Skusala sme aj to aj tak cez noc moc dobre spal to som len najedol a spat ani grgnut a nie to prebalit inak oci otvorene ako 2 ziarovky a cez den to bolo to iste a stale neviem ci to pomaha a inak cey den je poho len mu ako keby prepne a je ako sto certov

limenka
autor
26. mar 2014

@magic08
Ahoj prepac ale co je to kibi- klokanka ci take daco ????

magic08
26. mar 2014
timka4
26. mar 2014

@limenka mali resp. máme to isté. keď sa mu začali prerezávať prvé zúbky, 4 noci mi preplakal, nosila som ho po rukách a tíšila a nič nepomáhalo... cez deň bol úplne v pohode, len v noci buntošil. Potom som mu začala potierať ďasienka gélom, tak sa trošku ukľudnil, ale skončilo to až vtedy, keď sa mu zúbky prerezali a bol zase v pohode aj v noci (aj keď vstáva na papanie niekedy aj 3x.) Teraz sa nám prerezávajú ďalšie a zase mi v noci nespáva, ale už sú zase vonku, takže sa to ukľudnilo... bude to asi pokračovať dovtedy, kým nebude mať všetky zúbky, no čo už, vydržíme...hlavne že neteplotuje alebo niečo horšie🙂

limenka
autor
27. mar 2014

@timka4
No ja som musela dat cipku aby sme sa ako tak hlavne ja vyspala tuto noc no ja som sa radila aj kamoskami a deto to iste a co mi mame dost kakusku vodovu ale to viem ze su zuby no ja len dufam ze to prejde a bude dobre