Ahojte 🙂 Baby,poradte mi alebo mi napíšte svoje skúsenosti s podobným problémom,nech som už kludná že v tom nie som sama 😀 Moja 24 mesačná dcérka stále veľmi zle spí v noci,to znamená že v pohode večer o 20 ej zaspí,nehovorím že niekedy nevymýšľa a nevylezie mi z postieľky a nehľadá čo zlého môže vyviesť,no ale je to veľmi živé dieťa,na tom sa už len pousmejem a skúsim jej vysvetliť že treba spinkať lebo aj havo už spinká!No ale k téme....malá veľmi veľa sa prehadzuje zo sna,aj plače zo sna!Posledné 3 dni po polnoci normálne zajačá,je to také desivé ako keby sa od niečoho zľakla či veľmi zlého sa jej snívalo,po tomto je strašne vyľakaná,ale potom ju pritúlim k sebe a ukludní sa! Napr.túto noc mi bola hore o 3 a zaspala až o 6 ej,aj teraz spinká!Nehovorím že neleží,nevystrája keď je hore,ale ja tak neviem spať,tak tichúčko ležíme v posteli lebo spí vedľa mňa!Takéto noci že bola hore aj 3-4 hodiny boli asi pred 4-5 mesiacov na nočnom poriadku,a som sa už tešila že asi to vyrástla!Baby,kedy sa už konečne poriadne vyspinká,a aj ja?Veď staršiu dcérku v tomto veku som dala spať o 20 ej a spala mi celú noc bez všetkého cirkusu a plaču!Ja viem,ja viem že deti nie sú rovnaké,ale je to strašne vyčerpávajúce pre mňa,o to ťažšie že je to moc živé dieťa,všetko by malo byť podľa nej...a keď nie tak nahodí takú hystériu a rev že až!No je to škorpionka čo vám poviem 😀 Ďakujem vám za každú radu,či skúsenosti,a prajem vám pekný ničím nerušení deň 🙂 Bežím,idem sa prichystať na varenie!Kto vie do kedy bude dospávať nočné buntošenie 😀
Ahoj niesi sama moj syn ma 20 mesiacov denny rezim podobny tomu vasmu na obed spi 2 hodiny vecer ide o 8 spinkat najneskor do 9 odpadne ale budi sa kazdu polhodku .....Do 18 mesiacov sme pili v noci 2 krat mlieckoale prestal zo dna na den ale teraz sa zacal budit kazdych cca 20 minut place nevie sa upokojit nechce ani cajik..... Uz som z neho zufala lebo som myslela ze ked nepije mliecko tak sa vyspim ale teraz nespim ani to malo co predtym. Ked bol maicky vstavanie nebolo problem ale este sa nam nestalo zeby prespal celu noc...
Ahoj..ja mám 15mesačného syna,ktorí
neprespal ani jedinu noc,v noci sa budí aj 5krát a to vypije za tu noc liter čaju,len pijeme a prebalujeme v noci je to vyčerpávajuce..ked mu čaj nedáme tak reve že zobudí celí činžák..predtím bol hore keždé dve hodini,spánok sme mi ešte nezažili..
☹
@gyarmati ahoj, dost tu citam prispevkov o nespavosti dorbcov...Asi ti neporadim, moja ma 14 mesiacov, ale nikdy som jej nedavala na noc do postielky caj alebo vodu...prosto nic, ukladame ju kol 20, vstava medzi 6-7 rano...niekedy sa pomrvi aj poplace...ale to su momentalne zubky...inak mi prespi celu noc od 6 ho mesiaca...
@ushuaia Ahoj 🙂 Vodičku či čajím som jej tiež nedávala to len teraz ako mi v noci pokašliava a potrebuje sa na to napiť!Mliečko mi už dávno v noci nepije!Tak že preto sa mi nebudí,a ako som písala tie nočné buntošenia nie sú na dennom poriadku!Mňa len to trápi že i keď spí,príde hodina keď je strašne nekludná a plačká zo sna!Tie hrozné výkriky už nemala 3 dni,tak dúfam že to bola len náhoda!Deti nie sú rovnaké,moja staršia dcérka v tomto veku už dávno prespala noc a nezobudila sa mi o 6 či 7-ej ale spala mi do 10 či 11 😀 Je pravda že poobede potom už nespala ale to bolo aj pochopiteľné keď mi prespala 15-16 hodín v kuse 😉
@hanka_april Tak to nemáš ľahké keď popri tom aj robíš,no ale asi si na to aj zvykla 😉 my ženy,matky sme húževnaté,veľa toho vydržíme!A snáď príde ten čas keď sa aj my vyspíme 😀
@mariakoberova
@markodominik Ahojte moje spolubojovníčky 😀 Tak že aj vy máte super spánok!Hoci dnes spala ceľkom dobre,normálne som sa vyspala,ale ešte stále to nie je ono!Naša pani doktorka nám povedala že to je normálne,že sú aj horšie deti od našej ktoré naozaj preplačú noc,tak som sa ukludnila..... 😀
Neostáva nič iné,len to neako zvládnuť..že nám z toho tie detičky vyrastu🙂držím každej jednej palce,som rada že niesom sama čo má takýto problém.
ahoj, moja ma 1,5 roka a je to to iste :-/ v polroku uz mi prespala celu noc a potom sa to len zhorsovalo....aj my sme mali dnes od tretej diskoteku.....a to ja este o 7mej idem do roboty a ona ani nedospava, vstava so mnou o 7mej (dobrovolne)....