Ahojte, chcem sa opýtať či sa niektorá už stýmto stretla. Najskor by som vam opísala nás den,
ráno vztaneme cca okolo 7:00-7:30
spinkať chodí okolo 10 a niekedy sa zobudí po 40 min, niekedy ho uspim znovu, a niekedy sa mi to nepodarí.
potom chodíme von do kočika okolo 2 a tam mi spinká aj 3h ale kočík nemože zastať.
potom je hore až do kúpania čize do 19:00
spinkať chodí okolo 19:30
niekedy je to strašný boj a zaspí až o hodinu inokedy ľahko.
Ale zaspáva na mne a musim ho buchať po ritke, alebo tak ľahko hojdať. V noci je hore aj každé 2h naje sa(UM) a musim ho zas uspávať niekedy sa mi to podarí hneď, inokedy zas ho uspávam aj hodinu. stane sa aj že ho Položim do postieľky a o 15 min je hore, a zas toto dookola. Zaspáva mi vacšinou s plačom, či na obed alebo občas v noci. Stretla sa niektorá stýmto? Ako ste to zvládali, a kedy sa Vám to zmenilo. Ďakujem za každú radu🙏🏻
mala som to pri každom dieťati...len ja som kojila, takže deti boli hladné každé 2-3 hodiny. Kedy sa to upravilo? pri dievčatách po roku a syn mal problémy ešte aj v troch rokoch... 😉
Veď to je úplne normálne, dieťatko máš ešte malé, neriešila by som to vôbec. Sú mamičky, ktoré to majú s deťmi ešte horšie :D
@giertlovadia podľa mňa bežný režim malých detí. Aspoň ja som takých mala oboch 🤷 časom sa to všelijako menilo, raz bolo horšie, inokedy lepšie. Spánkove návyky sa deťom menia často. Jasné, že niektoré deti spia dobre, dlho a zaspávanie tiež nie je boj ale väčšinou počúvam o takých ako máme my. Ale možno ti tu dá niekto radu, ktorá zaberie 🙂