Ahojte všimli sme si z manželom ze synček 2 týždňový ani nie, ma niečo žlté pod nosom a vyzerá to ako herpes... Ale ked som dala tyčinku nato tak to bolo úplne žlté. Neviete co to môže byť? Vďaka.
@iqoska a co s tým?
Lekár a antibiotiká,a pozor je to vysoko infekčné
Vieš dať fotku?
aký to ma tvar?
S 2t novorodencom s niecim zltym mokvajucim pod nosom urcite navstivte lekara.
@dzescebuly preboha
@katie253 vyzerá to ako herpes
@katie253
Nechcem mu bleskom do tváre ísť.. Bo to je maličké. Ale keď sa toho dotknem tyčinkou, tak je to žlté no sle sopel to neni. Budem volať zajtra lekárke. Bo je nejaký spavy viac ako obvykle
ak to vyzerá ako vyrážka so žltým vo vnútri, môže to byť streptokok alebo stafilokok a vtedy sa dávajú až antibiotiká. Aj mojej neterke sa to vyhodilo, keď mala asi dva týždne. Lekarka si nebola istá čo to je a urobila jej z toho výter , po doručení výsledkov hneď volala. Je to veľmi nebezpečné.
Zakry mu očká plienkou a odfoť to.
Neter to mala vzadu na krku a sa to zväčšovalo. Moze to byť hocikde.
Nechces mu ist bleskom do tvare?No tak ti poviem,ze herpes moze byt u tak malych deti v krajnom pripade aj smrtelny a ty riesis blesk 🤦♀️ pevne verim,ze sa nenakazil herpesom.
@maminkadeticiek vďaka.. Si ma upokojila.. Fakt... Neni to herpes.
S týmto by si mala hneď ráno ísť k lekárke. Netuším čo to je, ale vôbec to nevyzerá pekne..
@tianna no pôjdem
Držím palce, daj vedieť čo to bolo.
@tianna podľa mňa tocje to imeptigo
Impetigo
Lebo už aj na brade ma výrazku aj pod perou
Má to škaredé k doktorke určite sused mal stafilokoka drž sa
@luccija a u takých malých deti je aký postup neviete?? Nemocnica? Na atb?
By som chcela vedieť odkial také malé babo toto dostane... 🤦🤦🤦 Nemohli sme to doniesť z pôrodnice?
Stafylokoka dostane ľahko pri vaginálnom pôrode zo sliznice. Mám pripad v okolí. Taktiež býva na bradavkach a prenesie sa pri kojení, pripadne cez nejaké drobné ranky na koži.
@mia_von_prag aha...
Môže sa mu niečo stať?? Bo ja ani spať nebudem
Má horúčku?
@mia_von_prag nie
Ráno by som hneď zavolala doktorke a šla na vyšetrenie. Poradí ti najlepšie
@mia_von_prag určite hneď ráno budem volať
sladká chrasta https://www.google.sk/search?sca_esv=9ff2464d0a...