Ahojte. Maly nosí prilbicku kvôli zležanej hlavičke, ale dosť sa mu potí hlavička. Keď dám dole prilbu tak smrdí. Chcem sa Vás opýtať, že čo používať na prilbičku. Čistíte ju niečím?
@lovesimkaaa na fb je súkromná skupina kraniálna remodelačná ortéza. Sú tam dobré rady. 🙂
@lovesimkaaa čistim alkoholovym čisticom z drogérie destrol alebo iný
@lovesimkaaa incidin sprej, nam pomohol najviac, vyvetrat, opatrne sme aj vyfenovali.
Ďakujem Vám za pomoc 🙂
@lovesimkaaa aj nám najviac pomohol incidin, a denne meniť leukoplasty, ktore som lepila kvôli príjemnejšiemu noseniu prilbicky.
A malo vaše bábätko na jednom mieste otlačené od prilby? Lebo maly má červený fľak na ľavej strane medzi okom a uchom. Aj keď som dala dole prilbu a dlhšie ju nemal,nezmizlo mu to.
A keď leží na prilbe musí ju mat viac v očiach a keď zas leží na brušku tak mu ju musím posunúť lebo mu to vseliako stláča uši. Aj vy ste mali D tým taký problém? U lekárkami mi povedali že dva týždne mu bude ešte voľnejšia a zajtra už mame 2 týždeň ale stále je taká voľná
@lovesimkaaa nemám pocit, žeby nám bola voľná, alebo nejak tlačila na uška. Cervene otlacene miesta sme mali len zo začiatku, na kontrole nám tie miesta trošku prebrusili a prispôsobili hlavičke. Ako dlho máte prilbicky, a kde vám ju robili?
@lovesimkaaa ahoj, nám kázali dezinfikovať večer s liehom konkrétne Spiritus dilitus. Kúpiš v lekárni.