Zležaná hlavička bábätka - čistenie prilbičky

lovesimkaaa
28. nov 2021

Ahojte. Maly nosí prilbicku kvôli zležanej hlavičke, ale dosť sa mu potí hlavička. Keď dám dole prilbu tak smrdí. Chcem sa Vás opýtať, že čo používať na prilbičku. Čistíte ju niečím?

veve16
29. nov 2021

@lovesimkaaa ahoj, nám kázali dezinfikovať večer s liehom konkrétne Spiritus dilitus. Kúpiš v lekárni.

veve16
29. nov 2021

@lovesimkaaa na fb je súkromná skupina kraniálna remodelačná ortéza. Sú tam dobré rady. 🙂

petka1402
29. nov 2021

@lovesimkaaa čistim alkoholovym čisticom z drogérie destrol alebo iný

kitta
29. nov 2021

@lovesimkaaa incidin sprej, nam pomohol najviac, vyvetrat, opatrne sme aj vyfenovali.

lovesimkaaa
autor
1. dec 2021

Ďakujem Vám za pomoc 🙂

stejja9
1. dec 2021

@lovesimkaaa aj nám najviac pomohol incidin, a denne meniť leukoplasty, ktore som lepila kvôli príjemnejšiemu noseniu prilbicky.

lovesimkaaa
autor
1. dec 2021

A malo vaše bábätko na jednom mieste otlačené od prilby? Lebo maly má červený fľak na ľavej strane medzi okom a uchom. Aj keď som dala dole prilbu a dlhšie ju nemal,nezmizlo mu to.
A keď leží na prilbe musí ju mat viac v očiach a keď zas leží na brušku tak mu ju musím posunúť lebo mu to vseliako stláča uši. Aj vy ste mali D tým taký problém? U lekárkami mi povedali že dva týždne mu bude ešte voľnejšia a zajtra už mame 2 týždeň ale stále je taká voľná

stejja9
2. dec 2021

@lovesimkaaa nemám pocit, žeby nám bola voľná, alebo nejak tlačila na uška. Cervene otlacene miesta sme mali len zo začiatku, na kontrole nám tie miesta trošku prebrusili a prispôsobili hlavičke. Ako dlho máte prilbicky, a kde vám ju robili?