Zlepši sa vašim deťom spánok?

mary174
10. jan 2023

Ahojte, zaujimalo by ma ci su deti ktore urcite obdobie zle spinkali v noci, casto sa budili ci sa to zmenilo u nich a prestali sa budit alebo to bol boj do 3 rokov a dlhsie? Syncek ma 7 mesiacov a v noci niekedy 10-15x hore. Zuby mu nejdu.Dakujem.

ivangeline
10. jan 2023

Zlepsilo. Uz po roku lepsie. Od roka a pol este viac.Dcera je nachylna na budenie v noci,ked prezila nieco velmi emotivne a stresove alebo je chora.. ale inac spi bez prestania. Bude mat 3r coskoro.

dididudu
10. jan 2023

Dcérka od narodenia spávala pekne budila sa Max 3x na mliečko.. od 16 mesiacov to začalo byť horšie budila sa častejšie stále pýtala iba prsník už som bola z toho celého unavená teraz má 18 mesiacov povedala som si že ju odstavím kojila som už len v noci ale to bolo už aj 8x za noc. Prvé noci chodil ku nej namiesto mňa muž, neplakala nič. Muž ju pohladkal a bolo dobré po troch nociach začala prespávať celú noc od ôsmej večera do ôsmej rána 🙂

linduska85
10. jan 2023

@mary174 moj syn od narodenia do tých 6 až 8 mesiacov mal vyborny spanok spal celu noc budil sa len raz nadránom papať mliecko odgrgol a ďalej spinkal ale posledne dve mesiace má prehadzany režim cez deň chce spat celý deň a v noci potom nespi o je hore do 3 do 4 a potom o 7 je už hore takže som nevyspata aj ja aj on ...

maryetta
10. jan 2023

Postupne sa to lepsilo. I ked uplne ze spanok to bol u vsetkych troch deti po veku 2roky.
Od vtedy ozaj klud a spanok.

darius_a
10. jan 2023

Áno.
Zlepšil.
Súvisí to aj s vývojovými medzníkmi.
Nie len zuby ale aj separacna uzkost, sed, stvornozkovanie

poslednepogo
10. jan 2023

@mary174 od 1 roka sa budil na cumel ukludnenie tak 2-3 x, od 2 rokov už vôbec

petamich
10. jan 2023

ako vidis podla odpovedi, kazde dieta je ine 🙂 ano nas mal take obdobie aj niekolkokrat, teraz ma 1.5 roka a spi pekne (este je co vylepsovat ale uz sa v pohode vyspim)

bluemoon24
10. jan 2023

Muj syn ma rok a od narozeni je v noci zly spac. Pri “dobre” noci vstavam max 5x, vetsinou tak 7x, obcas vstavam kazdou pulhodinu. Zlepsi se to? No doufam :D a preju pevne nervy

thoughtfulweirdo
10. jan 2023

Staršia od narodenia zlý spáč, do 2 rokov sa budila cca 15-20x za noc. Potom som jej zrušila denný spánok a zlepšilo sa to, ale má 5 a stále sa väčšinu nocí zobudí 😅🤷🏻‍♂️ ale už k tomu nepotrebuje moju asistenciu, takže je to zlepšenie.
Mladší od narodenia zlý spáč, má 20 mesiacov a žiadne zlepšenie ešte neprišlo, trpezlivo čakám 😁

bu1bu
10. jan 2023

Mam doma 8 mesačného, tiez mu zuby nejdu ( teda myslím si, ďasná sú OK), do 5 mesiacov spal krásne aj celú noc, potom sa to pokazilo a bol hore aj 15x za noc co je des... Od minulého týždňa som mu skúsila dat kašu na noc ( tu od Hami) a spánok omnoho lepší, spi od tej 19.00 do 5,30. A aj ja sa konečne vyspim ☺️. Možno náhoda, možno mu proste mlieko nestačilo neviem, ale spi a je spokojný... Tak aj ja.

sun_shine_2020
10. jan 2023

@mary174 ahoj, u nás 8.-10.mesiac hrôza a des so spánkom (za noc bola aj 15x hore a neuspalo ju nič iba peso) . Od roka už ooomnohooo lepsie😉

bolarazjedna
10. jan 2023

@bu1bu ahoj, o koľkej dávaš kašu a o koľkej dávaš spinkať? Ďakujem.