Ahojte, moj 5 a pol mesacny syn nedokaze normalne zaspat, stale mu idu ruky a nohy, mrmli sa, pcha ruky do ust, ale hned ako ho dam do ulitky zaspi,no tiez nie na dlho, lebo sa zacne pocas spanku pucit a mrmlit a to ho zobudi.. najviac ma stve, ze sa snim neda ist ani von v poslednej dobe, lebo ked neni poviazany tak vrieska ako divy a ked uz konecne zaspi tak mu zase idu ruky a toci s hlavou stale.. v noci spi celkom dobre, no tiez sa toci stale, puci a to je v ulitke.. je tu nejaka, ktora to preziva tiez? Spominala som to uz 3 doktorom a ziaden nedal k tomu ani komentar..
@jarca1111 môj malý bol taky istý cca do 8m som ho musela viazať, cez deň spal minimum, katastrofa a v noci tiež nič moc trvalo to takto do 1,5 roka teraz už má 2 a konečne je to lepšie. Nebojte vtedy som si myslela že to hádam nikdy neskončí, ten boj zo spánkom.... Ale skončilo povyrastú a bude lepšie prajem veľa trpezlivosti
@jarca1111 moje vsetky tri deti tak spavali. Dcera sa narodila v zime a jedine ako trochu spala bolo, ze som ju obliekla do zimneho overalu, aby sa nedokazala mrvit a tak spala. Synov som uspavala na ruke, drzala som im ruky aj nohy, inak by nezaspali. Najmensi ma 2 roky a stale zle spi.
To prejde
@jarca1111 maja mala ma 6 mesiacov a tiez sa toteraz dost zmenilo, spavala pekne sj v noci aj cez den a monentalne spi pocas dna tak 2x 40 minut a to co prespavala celu noc tak byva od 2 alebo tretej hore aj dve tri hodiny a tiez nechapem co sa deje. Mas ho na um alebo kojis? moja je na um ale zacali sme prikrmovat a asi ju aj brusko boli. tiez som z toho zufala. a zas aj tie tepla si mylsim, ze dost vplyvaju na tieto babatka