Zlé večerné spanie 10-mesačného syna

qwer2019
21. júl 2021

Ahojte žienky,
môj malý 10m, má hrozný večerný spánok. Cez deň krásne spí denný spánok, problém nastáva, keď sa uložíme na nočný spánok. Začíname z UM, z tým, že predtým, keď sa zobudil som mu dala prsník, teraz fľašu. Keď sa mi v priebehu 2-3h, zobudí 3-4x je schopný zakaždým stiahnuť 120ml a potom spí ďalej,niekedy si len pár krát cucne a spí. 2t sa už staviame na nožičky, a UM dávame asi týždeň, ale stále kombinujem z materským. Chcem sa spýtať či s tým nemáte skúsenosť. V noci, ráno, cez deň nieje žiaden problém, iba odkedy ide spať večer 19:00-20:00 do nejakej 00:00.
Čím to prosím Vás môže byť? Za každú radu,názor, skúsenosť vám budem vďačná.

denden77
22. júl 2021

@qwer2019 zacala by som tym, ze mu nedam za kazdym zobudenim mlieko

marzuz89
22. júl 2021

@denden77 a presne to je zaciatok, aj koniec, nic viac netreba 🙂

qwer2019
autor
22. júl 2021

@denden77 a ako ho potom uspať? Hladkanie, varovanie,capkanie nezaberá a potom hucí

denden77
22. júl 2021

@qwer2019 to ja netusim, kazde dieta je ine, na kazde zabera nieco ine.. moj skrecok je rovnako stary a mlieko v noci nepije od 7m, ako som sa odstahovala z jej izby 😁 pije o 19 a potom medzi 6-7 rano 🤷‍♀️
bez ohladu na to, ze kazde dieta je ine, moj nazor je, ze davat mu UM napr. 4x za 3 hodiny je cele zle.. UM nie je MM.. je XYZ dovodov na zobudenie, nie len hlad.. takto dietatu aj travenie musi celu noc slapat na plne obratky, pri com by malo aj oddychovat 🤷‍♀️ ale som prvomatka, idem len instinktivne.. hadam ti poradi niekto, kto ma viac skusenosti 🤷‍♀️😊🍀