Zlé spanie dvojročnej dcérky

kiki1718
14. okt 2016

Dobry den chcela by som sa opytat moja dcera ma 2rok a 4 mesiace od narodenia spi zle po 2 rok sa to zmenlo spala pekne celu noc ale zrazu prisiel prelom zaspi vecer o 8 spi cca do 1 rana. A zacne chodit po izbe pootom lahne kumne a sa sudri skriknem po nwj tak ide naspet do postielky zaspi a zase sa to opakuje neviem si to vysvetlit je rpavda ze sme sa stahovali aj ale spala dobre az po mesiaci po stahovani sa to zmenilo poradte mi nieco:(

tracka
14. okt 2016

Ahoj toto doverne poznam az na to ze ja som uz zrela na psychiatriu moje dieta nespi vo dne v noci a vie fungovat ako nic aj o 6 h.spanku denne

alicka850
14. okt 2016

Moja presplala noc prvykrat ked mala skoro 5. Druhy detto- v noci a dve hodiny, rano budicek o 5:00,cez obed spi aktualne hodinu, z toho uz bol 2x hore. Uz som zufala. Moja rada pre Teba- vydrzat a druhe si naplanovat az ked mala zacne spavat

kp7333
14. okt 2016

A spi s vami alebo vo svojej izbe?

kiki1718
autor
14. okt 2016

@kp7333 spi somnou je ako magnet

kiki1718
autor
14. okt 2016

@tracka tak to veru uz aj ja som zrela nechapem tomu uz by mali spat a su ako novorodenci ach

kiki1718
autor
14. okt 2016

@alicka850 dakujem za radu haha

kp7333
14. okt 2016

@kiki1718 no prave v tom je problem. Starsia dcera tiez spavala s nami do 3 rokov a az ked zacala spavat vo svojej izbe, prespala celu noc. Mladsiu sme vystahovali uz v roku a spi ovela lepsie. Budi sa az nad ranom na kojenie.

tracka
15. okt 2016

No u nas boli posledne mesiace bezne take ze sa okolo polnoci -jednej zobudila ado rana bola hore a nad ranom este hodinku pospala a to bolo vsetko mne vypadali vlasy xhodim ku koznej a pridruzili sa aj dalsie choroby tak nevuem ci jej to nechyba alebo co

kiki1718
autor
16. okt 2016

@kp7333 mám ju dat samu spat do izby pochybujem že prespi celú noc

kp7333
16. okt 2016

@kiki1718 zo zaciatku mozno nie, ale casom si zvykne a nauci sa. Moja dcera sa tomu zo zaciatku branila, ale potom dostala taku malu lampicku s mickey mousom, co svieti slabym svetlom ako sviecka a tu sme jej dali vedla postele, aby sa v noci nebala sama v izbe. A odvtedy tam spala sama. Dvere sme jej ale nechali otvorene. Prve noci sa obcas zobudila, volala nas, ze chce vodu. Potom sme jej vzdy vecer nachystali pohar s vodou vedla postele hned k tej lampicke a bol klud 😉 skuste ju nejak namotivovat, aby sa tam tesila.

kiki1718
autor
17. okt 2016

@kp7333 mi sme sa presťahovali pred mesiacom prvé dní spala ešte ok potom ochorela a od vtedy sa mi budí chodí po izbe atď a strašne sa vrti ja už nechápem tomu každú noc už mesiac to roby potom skricim a zaspi ďalej niekedy raz inokedy aj 4 krát zasebou to spraví už neviem čoto má byt

erienka
17. okt 2016

@kiki1718 v tom linku, co som ti vyssie poslala, pise myslim aj o niecom takom, ako opisujes ty.