ahoj 🙂 náš Drobec má 2 rôčky a 3 mesiace doteraz sme nemali žiadny podobný problém. Poobede mi zvykne spávať 1,5 hodinky maximalne 2,5. V stredu spal nezvyčajne dlho 3,5 hodiny, po tom ako sa zobudil stále plakal so slovami Neboj sa!Neboj sa! Vtedy práve spadlo lietadlo s Palkom Demitrom :( my sme pozerali spravy a práve ked sa zobudil ostal plakať v izbe :,,kde je maminka, neboj sa!" išla som za ním do izby, utišovala ho a pýtala sa čoho sa bojí. On mi ukázal lietadlo, ktoré mal položené na skrini. Hned sme ho odniesli do pivnice aby ho nevidel, ale on stále plakal a stále sa bál :( Vôbec nechce byť odvtedy sám v izbe. Potom to utíchlo menej plakal, ale v meste ked sme šli okolo novinového stánku a videl vystavené noviny s padnutým lietadlom na titulke, opäť začal utekať za mnou: Neboj sa! :( :( :( pripadá mi to ako by sa mu včase ked to lietadlo spadlo a on tak dlho spal, snívalo práve o tom lietadle :( Nechcem si nič namýšlať, ale inač si to vysvetliť neviem :( Už sme odpratali všetky lietadla vždy ked zacne v telke niečo o tom tak to hned prepíname. Tak snáď to čímskôr skončí :(