Maminy, prosim o nazor.
malej som dala v stredu prepichnut uska, jedno ma riadne zle prepichnute (vysoko). nechala som sa od mamy ukecat, nech jej nausky nevytahujem. ale ked nad tym rozmyslam, tak by som jej ich radsej vytiahla a nechala zarast dierky a potom neskor dala znova prepichnut/prestrelit. bojim sa ale ci jej to dobre zarastie ... no proste dilema. ...babo rad... budem vdacna za kazdy nazor.
mame tento isty problem 😅 aj ked uz 5 rokov stary 😝 pan doktor sa "netrafil" a prepichol malej jedno spravne a druhe viditelne vyssie...a presne som riesila tuto dilemu 😅
ale potom som prisla domov a mm ma uviedol do obrazu, ze nech sa na to vykaslem, ze aj tak ked bude v puberte si da nausniciek aj niekolko do jedneho ucha a bude vybavene 😅 😅 😅
ale teraz uz ma malá 5 a sama spekuluje, ze kludne aj teraz mozeme dierku nechat zarast a ze mozeme ist tu druhu uz nastrelit spravne 😉 tak neviem...asi sa este chvilku necham ukecavat a v lete pred tym, nez zacne chodit do skoly pojdeme nastrelit dierku 😀 😉
takze rada...zariad sa podla seba. teraz jej dierocka zarastie rychlo, ak das pichnut nanovo, nic si nebude pamatat 😉
alebo pockaj ako ja..do nejakych 5-6 rokov a nech sa paradnica rozhodne sama 😉
kamoskinej malej tiez zle nastrelili, tak nechala zarast, v pohodicke, na druhykrat si predkreslila doma sama bodky 😉
Vybrat cim skor tym lepsie. Ak to ma este nezahojene velmi rychlo to zrastie.
Suhlasim, cim skor vybrat, ono sa to rychlo zrastie a potom dat nastrelit - nie prepichnut!!!! Ved to prepichovanie je bolest netreba trapit dieta.. Nastrelenie je rychle a skoro vobec neboli.
Ahoj,my sme si snausnickami uzili...malej prepichla dr.ked sme prisli z porodnice,ale jedna dierka bola velmi nizko. Takze po dvoch mesiacoch jej ju pichla znovu,vyssie. Ale kedze tu predtym nemala dobre zrastenu,obe dierky sa jej spojili a mala ju tam kde na zaciatku. Ja som mala hrozne nervy, tak som jej ju vybrala...nechala bez nausnicky, nosila len jednu....ked mala 3 roky,som jej dala nastrelit . Odporucam nechat dobre zarast a az po dlhom case dat jej znova,ci nastrelit,alebo prepichnut. Ja som si vycitala,ze som jej taku bolest dala dvakrat na jedno usko robit.
segrinej malej zle prepichli, nechala zarast a casom to zopakovala
Práve dnes sa nám to stalo. Jedna dierka úplne ze ukážkovo a druha velmi nízko ☹ . Odfotila som to mm poslala a ten ze vyber jej to!!! Najprv som sa bála, no keď mala zaspala, skúsila som a náušnica je vonku. Tak uz len počkáme keď dierka zarstie a bohužiaľ alebo chvalabohu jej ju prepichneme znovu a dufam ze lepsie.
Nasa dcerka mala dierky 3, jednu sme nechali normalne zarast. Uz tam nie je ani stopa.
@zihadielko mama má skoro 50 rokov a tiež má vysoko dierky a cely život s tým má problém 😒...
nase dcery mali prepichnute pediatrickou ked mali 4 a druha 5 tyzdnov. spokojnost. vtedy si to presne nakreslili a pekne prepichli.. chcem ale dodat, ze dr. sama povedala, ze znamej tak pekne prepichla ... a teraz ako dieta rastie, uz ma neviem mozno 15 r vidno rozdiel. ako usi rastu.. takze aj ked prepichnes tip top, mozno bude rozdiel.. tot jej skusenost...
ale ked pises, ze uz teraz vidno.. tak ja by som vybrala a nechala zarast... nasa suseda mala prepichnute- nastrelene az v skoro 4r. a zapalili sa jej, proste pediatricka povedala.. nausnice von... tak museli prec, usi krasne zarastli - dnes ma 5r- nic nie je vidno ( oni sa zarasteniu netesili, lebo to musia absolvovat opat... )... ale uviedla som to tebe ako priklad, ze to v pohode zmizlo.
tak je to na tebe- ci to ma fakt tak zle.. alebo je to ok..