Som už na pokraji malý mi plače od rána do večera spi 3x 30min nevie dlhšie douspavam nič nepomáha ničím zaujať ja už nevládzem..niekto skúsenosti?
1) Vylucit zdravotne problemy 2) Vydrzat 3) Najst si akukolvek pomoc - pre teba. To je uplny zaklad. Drzim palce ... je neskutocna ulava ked potom neskor dieta zacne ako-tak normalne fungovat. Ak ta to potesi, tak je velmi chytre a zvedave ... a ta zurivost bola aj kvoli tomu, ze chcela byt samostatna
Skus kuk video s evou kiedronovou, je to fyzioterapeut
Nechat aspon an par hodin dieta ockovi na starost strcit do kociara a nech ho vozi dookola a ty sa chod vyspat. Na vikend sa moze postarat tiez a ty sa venuj dospavaniu.
Mám skúsenosť. U nás nepomohlo nič, len vydržať. Teda, ešte stále držím 🤣 ale pomaly sa to zlepšuje a verím, že raz bude syn "funkčnejší". Ale teda prvých 8 mesiacov života prereval takmer nonstop. A ako je vyššie písané, požiadať o pomoc.
To dieťa nie je zlé, no chápem tvoje zúfalstvo. Ako píšu baby vyššie, nájsť si pomoc a oddýchnuť si. Potom sa to zlepší. 😉
Moje spavali 30 minút, keď boli samé. Keď som si k nim ľahla, aj 3 hodiny 😀 tak skús
Je hladné alebo ho niečo boli,kontaktuj pediatra,ak ti nemá kto doma poradiť...mama a pod.
@bluka2 to som skusala
@janinah hladne nie a bolieť myslím ze neboli
Ako dlho toto trva?
Zle určite nie je. Len nevie povedať že niečo sa mu deje. Môžu to byt zuby, bruško, uško, ….
Nezostáva ti nič iné len vydržať a hľadať niekoho kto ti trosku pomôže
@janinah on je zlý tak už od 4 mesiacoch ani autosedacka nič a spanok od 4 mesiacoch tiež veľmi zlý len 30 mon a aj za stáleho jazdenia kočíkom. 2x mal zapal uši ale nevyzerá že by ho boleli a posledne 2 dní to je o drzku
Baby a nemôže to byť aj zo stresu napatia v domácnosti?
Dieťa nie je zlé 🤦🏻♀️, ty si ZLÁ matka. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
@pribinak zuby nevyzerajú ani uška a bruško nwm dostal cipku a vykakal sa
Tie uši určite treba skontrolovať,aj dnes na orl pohotovosť..a merať teplotu.
Obe moje deti spali od 3 do 6 mesiacov trikrat 30 minut. Vsetko sa zmenilo po prechode na 2 spanky, to bolo cca v 7 mesiacoch. Brala som to ako normalku, kedze pocas dna boli vysmiate a unavene nevyzerali. V noci spali dlho a dobre.
@janinah teplotu nemal ani raz pri tých ušiach ani teraz nemá tak netuším.. dnes už konečne zaspal zajtra s nim pôjdem
@nnnuuunnn aha
Keď bude v noci plakať,tak podaj nurofen sirup....bola som orl sestra.
@nnnuuunnn toto je na co dobre? 🤦🏻♀️
Autorka: nezkousela jsi si koupit satek a nosit ho? Place i kdyz je na rukach? Vyloucit nejaky zdravotni problem je priorita cislo 1.
Nema reflux?
@bluemoon24 ako to mam vylúčiť? Dr povedal ze je zdrava
@dskjhfdlkdjhl nema
Vydrzat,nasa plakoala cele dni do 8m. Prezili sme aj ked bolo to narocne.
Skúšala si nosič? Mne syn spal len v ňom. Chcel byť na mne. Nosila osm ho hore dole, keď zaspal sadla som si, chvíľku ešte hojdala na sebe a potom som zdvihla nohy stúpla ho viac na seba a spala aj ja. 😀 Po pár týždňoch to prešlo.
A.. Daj preventívne Espumissan na bruško. To sa nedá nejako zistiť. Niekedy tiež pomôže.
@lenkakravcova ano v nosiči tiez 30 min a dosť on všade 30 min 3x denne a dosť
zavolat mamu, babku, svokru, hocikoho aby si si na chvilu oddychla.