Zimné nohavice pre škôlkarku

oliolijanka
6. dec 2022

Ahojte dievcata. Vedeli by ste mi dat tip na prakticke zimne nohavice pre skolkarku, do blata, aj do snehu, ale take, aby sa v nich dalo pohybovat?
Nieco ako zateplene softshellove nohavice vo forme legin😀🙈
Nie klasicke oteplovaky, v tom sa pohybuje ako kozmonaut.

Iba skusam, ci nieco take existuje.
Softshellove som na nete nasla, ale neviem posudit, ci su dost teple, preto sa pytam mamiciek, ci maju skusenost s nejakymi naozaj dobrymi.

lenka2710
6. dec 2022

@oliolijanka ja som mala veľmi dobrú skúsenost s tými pogumovanými oteplenymi nohavicami z lidla, keď bolo blato, len som ich pretrela mokrou handrou a nosila ich aj namiesto oteplovakov v zime, ľahko si ich aj sama obliekla
Mladší ten má tiež zatiaľ podsite softshellky, ale na zimu určite niesu, možno ak by boli z hrubsieho materiálu

oliolijanka
autor
6. dec 2022

@lenka2710 No vidis, tie pogumovane ma vobec nenapadli🤦‍♀️
Dnes sli so skolkarmi do mokreho, blatneho lesa hladat Mikulaskov a veru tie pogumovane by bola asi najlepsia volba.
Dakujem🤗

radkaradix
6. dec 2022

ja som nasmu najskor kupila tie pogumovane, presne, kvoli udrzbe, ale on sa v tom tak potil, ze bol viac mokry, ako keby zmokol.. takze to som mu prestala davat. Potom som kupovala od jednej pani softshellky a to je najlepsia vec, co existuje. Kedze sa mi tak zapacili, povedala som si, ze sa to naucim sit aj ja, aby som mu mohla podla vlastneho vkusu usit ;) rovnako ako tie pogumovane nepremoknu, pretries handrickou a su ciste, su PRIEDUSNE, nepoti sa v nich, mozes si vybrat rozne hrubky - letne (akoby len sustak, ale priedusny), zimne (podsite fleecom na jar, jesen a zimu), podsite barancekom (do mrazu, snehu, na sankovacku, pre extra uzimene deti). Strih si vies danej krajcirke povedat, aky chces, ci sirsie, ci uzsie..

oliolijanka
autor
6. dec 2022

@radkaradix Wau, uzasne. Tusim, ze je to idealne aj na korcule.
Kde kupujes latku? Alebo ako sa ta latka vola?
Vyzera to tak, ze si ma prave motivovala zacat sit😁
Ci sijes aj pre druhych? Po zverejneni tej foto sa ti urcite ozve vela mamiciek. Naozaj prekrasne.

A ja som to moje chudatko poslala dnes v hrubsich leginach a sustakoch proti vetru. Dufam, ze na mna nikto nezavola socialku🙈🤦‍♀️

Dakujem dievcata.

radkaradix
6. dec 2022

@oliolijanka ano, aj na korcule kludne :D :D
pozri moj profil, mam tam fotky veci, co som sila, mam to ako hobby, zacala som minuly rok v januari, ked som dostala svoj prvy stroj 🙂 latka sa vola softshell, pozri stranky s metrazou, napriklad takoy, maju nadherne latky. Ale stranok je velke mnozstvo.

oliolijanka
autor
6. dec 2022

@radkaradix Si velmi sikovna, prekrasne su tie veci od teba. A ze si sa nsucila sit a tolko toho za necely rok usila, klobuk dole. Perfektne.

Ze to je softshell, som vedela, ale som myslela, ze maju rozne hrubky, alebo vnutorne vystelky. Ale pozriem na to urcite, dakujem.

lyci
6. dec 2022

@oliolijanka my mame softshellove s barancekom od Unuo. su makke a siroke, pohybuje sa v tom ako v teplakoch. nas ma radsej sirsie gate. sije take aj nosimekiwi, tie su tusim uzsie, ale maju dole patenty, tak to neviem ako do mokra

lyci
6. dec 2022

@oliolijanka softshell s barancekom je makksi a teplejsi ako softshell s fleecom. fleecove mi nechce nosit

radkaradix
6. dec 2022

@lyci to je relativne, ci je makksi, lebo tie fleecove softshelly su rozne gramaze, niektore su pruzne, niektore pevne, zalezi od dodavatela..

oliolijanka
autor
6. dec 2022

@lyci Uz na to pozeram. Su krasne👍👍👍

Je mi stale horsie a horsie pri pomysleni, ze v com som to moje dieta poslala dnes do lesa a tolko inych, krasnych, tepluckych moznosti bolo😁

Dakujem.

radkaradix
6. dec 2022

@oliolijanka dakujem 🙂 objavila som v sebe skrytu vasen :D mam rada modu, zladene veci, deti by mali chodit vo farebnom, veselom obleceni, ale nepaci sa mi gyc, takze takto si maleho mozem vyfesakovat podla vlastnej chuti :D a dufam, ze raz budem mat aj dievcatko a usijem mu minimálne 200 šatočiek :D :D

lyci
6. dec 2022

@radkaradix je to mozne. mame softshell s fleecom od unuo a nosimekiwi. v tom unuo sa ledva zohne, neznasa ich. kiwi nebol za 2 mesiace ochotny vyskusat. kupila som ich prave preto, ze su sirsie. inak ja tiez nemam rada softshell, je to tvrde, malo elasticke a hlavne to susti. v tych s barancekom nema problem, beha v tom ako v teplakoch, ale je aj zvonka ten material iny

radkaradix
6. dec 2022

@lyci sranda no, ono je to aj o detoch asi.. nas tie softshellky vsetky nosi rad, aj tie, co som kupovala predtym od inych krajcirok, aj moje prve nepodarky, co su na zadku ako nafunuty balon a cez nohy ich ledva natiahne :D