dietatko 7,5 mesacne odkedy zacali vykurovat v noci velmi zle spi (place, budi sa kazdu hodinu a stale je na prsniku) a ma plny nos. Cez den uz ale plny nos nema a aj spanie je v pohode. Poradte ako jej pomoct resp. nie je to zacinajuca choroba ? (teplotu zvysenu nema ) mozu to byt aj zuby?
My vo vykurovacej sezóne používame zvlhcovac vzduchu.
A je nutne kurit dceru noc? A ako silno mas zapnute kurenie?
To mame aj my-nekurime,no hned ako sa ochladilo,dcerka v noci zacala zle spat, chrape,sople jej netecu,no ma ich akokeby "vzadu" v nose. Na spanie nasivin,cez den morsku vodu do nosa a preckat toto soplove obdobie
@petulkahu aj moja sa odkopávala... ale zistila, že v noci je chladno lebo sa vetrá a už to nerobí, má riadnu duchnu a spí pekne pod ňou. Predtým som jej robila z periny taký vak.
@jankalukasova vyskusam 🙂 dakujem
@petulkahu musíš jej dať ale normálny paplón (140x200) na polku si lahne, druhou ju prikryješ a kraje zahneš ... u nás to vydržalo cca 3 mesiace, potom som to zas robila inak, lebo dcérka vždy po čase našla spôsob ako sa z toho vymotať. 😀
@petulkahu vrece na spanie je fajn
@maciatkolulu skusala som, ale budi sa ked je v tom :(
@petulkahu ak to prislo s kurenim, odpovedala si si sama... zuby to asi nebudu, skor suchy a prilis teply vzduch