Ahojte ,mam otázočku....dnes sa moja 16 ročná dcéra dovalila v noci so strašným plačom až sa zajakávala a kričala že sa zobudila na to že sa celá triasla ,nemohla sa pohnut a v izbe mala asi 10 zelených siluet postáv ktore na nu pozerali ..nemohla vstat ,kricat ..ni až postupne asi po 5.minutách sa zacali vytrácat a ona sa mohla pohnut vstat a s krikom dobehla za mnou.No priznám sa najprv sa mi chcelo smiat,potom ked som si uvedomila jej rozpoloženie tak sa ten jej strach preniesol aj na mna ,potom sa zobudil aj manžel ktorý spal vo vedlajšej izbe a počul ju ako vyvádza.pochvílke sa mi ju podarilo ukludnit a spala somnou aj ked to trvalo dlhšie ukludnila sa .ráno mala stále zlí pocit a tvrdí mi že je to pravda a ja teraz neviem nočny des alebo ???? Mam kamošku ktorá už niekolko rokou tvrdí že ju takýto ..... navštevuju a má z nich strach dokonca až taký že volá mužovi a on musí íst domou .Vždy sme si s toho robili psinu ale ona je s toho fakt vydesená (jedna aj druhá.Zažili ste niečo také??
he hej presne to si myslím aj ja ,ale teda vystrašila ma 😅 .To bolo aj pre mna take stresujuce že na to stále myslím ....a preto som sa pýtala ,že čo ked ???V škole v poho aj sukromie má teraz take celkom fajn .Tak dufam že už sa to nebude opakovat ,lebo ma asi porazí ☹ ja si tiež myslím že to bol živý senale teda bolo to dost nepríjemne.
no tak poobede mi povedala že sa o takomto niečom bavili s kamošom a tak možno sa jej to prenieslo do sna .Odvtedy sa jej to neopakovalo tak dufam že ani nebude 🙂 dakujem vám za príspevky ,potešili 😵
fuha... no ked sa o tom bavila s kamosom, je velmi pravdepodobne, zé sa jej prenieslo do sna... inak tomu jej strachu verim, je to strasne, mne, co som nikdy neverila na anjelov, na duchov a podobne stvory, zjavuje sa mi asi 11 rocny chlapec v okuliarkoch, drzi v rukach huslicky a len pozera a pozera pozera... a ja sa idem zosaliet od strachu, nemozem sa pohnut, kricat, dusi ma... no proste kto nezazil, neuveri, tak, ako by som ja neverila, keby som nezazila 😝 ☹
@sybilka Zaujala ma tvoja tema, lebo ja mam z takeho niecoho smrtelny strach. Ale ked sa o takom niecom bavili, tak sa jej to urcite prenieslo, mozog v spanku spracovava, co sa za den udeje. Mne sa stava velmi casto, ze sa mi sniva v suvislosti s niecim, co som cez den videla alebo riesila. 🙂
A nedovol jej pozerat film Stvrty druh, ja som po nom mala problem so spanim este par dni, napriek tomu, ze tak po 1. tretine som to prestala pozerat.
Nam sa maly raz zobudil so strasnym placom, popiskany a tvrdil, ze pri jeho postielke bola macicka a kusla ho do prsta, chudacik este teraz to spomina. Jasne, ze to bol sen, ale hroza, chudatko.
No zuzanočka,nezávidím ti ,ja som tiež mala zopár krát živí sen ,ale ked tebe sa to stáva častejsie 😢 asi by ma piclo .Odvtedy máme pokoj no som sama zvedavá -dokedy .Dufam že navždy 😝 flowerfairy-aj mne sa často premietaju denne príhody a aj problémy do snou ale naštastie nemám s toho mory 😅 Chudatko male ako strašne sa musel zlaknut tej mačky -nebijí sa ich odvtedy ??
@sybilka ja som také raz mala keď som mala asi 5 rokov, doteraz si to pamätám, ale tie postavičky boli oranžové. Bola som sama na chate v izbe cez veľa dverí, ďalších izieb, rodičia ma dali spať a išli sa baviť
mohla mat zly sen... to sa stava obcas kazdemu.. clovek si mysli, ze nespi, ale je to ten moment tesne pred prebudenim... vtedy sa sniva, a byvaju to velmi zive sny...
zle sny som zazila par krat.. byva to vo vypatom obdobi....
nema tvoja dcera problemy v skole, pripadne nesleduje nejake filmy, ktore by mohli takto podrazdit jej predstavivost?