cawte zeny. mala ma 5 mesiacov a odmalicka spi zavinuta lebo tak spi ooooovela lepsie...pokial ju necham na volno celu noc sa mrvi,vyraza si dudel...no proste hruza, ale sak to je jedno...no teraz mame v byte cez noc 30stupnov prosim pekne tak absolutne netusim do coho ju mam zavinut a ako obliect lebo sa poti ako somar v kufri. celkovo je to typ teplokrvneho babatka🙂 a teraz cista hroza...vyskusala som dat jej body s kratkym rukavom a cez ruky som obmotala plienku, vlastne aby s nimi nemohla trepat...ale bola v cistej vode jak sa hovori, spotena a jasne ze nevedela zaspat...no bojim sa nehat ju len v plienke a tak zavinut i ked fakt sa u nas nepohne vzduch a to mame vsetky okna otvorene a aj balkon....nejake napady?dakujem
tenke pyzamko a mala plachta - taka ta decka zavinies to plachty ked uz nemoze byt bez zavinovania - ta plachta predsa len neda tolko tepla ako nejaka deka alebo nieco podobne
ja davam malicku do ulitky ale bez vlozky,lebo inak by jej v nej bolo horuco a obliekam jej body s kratkym rukavom
ale ved moja by zhorela!skusila som dat jej len plienku, na vrch nic a obmotat ju plienkou, no v noci sa z toho vymanila. a aj tak bola mokra...
@zszudorova ja riešim podobný problém a to ani nepoužívame zavinovačku. Malá v noci spí len v tielku ani ju nezakrývam a na plachte mokré fľaky ako sa potí 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 ale riešenie zatiaľ nemám ...
Presne tento problem som mala minulý rok. Riešili sme ho tak, že sme zavijali malinkú do zavinocačky bez vložky a vystrčila som jej holé nôžky von. Mali sme klasickú plátenú zavinovačku ešte po nás. Keď zaspala, tak som jej odhrnula aj tú látku na zavinovačke, ktorá je na brušku. Tak jej ručičky držala len tá mašlička 🙂 So zavinovaním sme skončili asi v 6 mesiacoch, keď zistila, že sa jej najlepšie spí na brušku. A to už mala ručičky pod telíčkom.
@zszudorova celá rodina spíme ako nás pán Boh stvoril, len najmenší má plienku, nakoľko si nedá vysvetliť, že ciká sa do záchoda 😀
nie je ničím zakrytý a máme otvorené okno, tiež sa u nás ani vzduch nehne a nie je mu zima. Skús tiež na holo, bez bodíkov, len plienku
Ja som nikdy nezavinovala malého, tak sa nehnevaj ak ti poviem somarinu, ale napadlo ma že by som kúpila takú tú letnú zavinovačku a malej dala do toho iba body s krátkym rukávom a plienku.