Milé maminky stalo sa aj Vám, že vám vaše dieťatko položilo takú otázku kedy ste nemali ani potuchy odpovedať 😀
Dneska moja 3 ročná dcéra prečo je kameň tvrdý ja iba lebo je to kameň a ona ale prečo je tvrdý ako ja fakt nemám potuchy prečo je tvrdý 😀
A také otázky,že tuším si budem musieť oprášiť vedomosti zo základky 😵
mna sa moja dcera, ked mala asi 4 roky, spytala, ci nebo je naozaj tak strasne vysoko .. a ja, ze ano ... na co ona hovori "tak to su dazdove kvapky velmi odvazne, ked sa neboja z takej vysky padat" 🙂
@petroemka no tie otazky - neter- Babinka, preco prikryvas cesto, ked je v miske? odpoved- no lebo cesto musi narast, najlepsie sa rastie, ked sa spi a ked aj ty spis, tak si pod perinkou. A cesto musi tiez.
synovec- mami, ked si das cokoladu, tak to mliecko bude kakao, a je vzdy cerstve? (sestra kojila)
Aaach tie deti a ich zvedavost.. Inak velmi sa mi paci detska letna univerzita, vdzy tam maju zaujimave temy. 😉
Mij synovec mojjo brata..Tato preco ty nenosis podprsenku ked mas take velke ciciky ako mama?🙂
hehe no 😀 podarene a aj tema dobra. moja mala 3r. ze preco autobus ide. a preco stoji a ako sa vyraba a kde sa vyraba a po kazdej odpovedi nasleduje dalsia otazka. no, zjavne ma obdobie "preco" 😀 starsi syn ma zase tiez uz take otazky, ze clovek musi pouzit casto google alebo wikipediu. a najlpesie na tom vsetkom je, ze tie nase deti si myslia, ze vieme vsetko, aj nas tak vnimaju a ked nieco ze neviete, tak normalne nechapu, ako je to mozne, ze to proste neviete 😀
No, vid moja dcerka s ockom u zubaraky: Oci, oci, preco nemozem mat take okuliarky ako teta zubarka? ...Lebo by si nimi videla take cerviky, ktore robia detom kazy na zubkoch..a prislo by ti zle... 😕 ...no, nie je to cvok? 😀
moja mala dcera bude mat 2 roky, sice to nebola otazka ale tiez dobre, aj ja chcem materske znamienko, ja: aj ty ho budes mat ked budes vacsia, ona: nie teraz chcem, kupime v obchode 🙂))
'tatino a preco mam hlavu?' pyta sa mala neter svagra.. 'aby ti neprsalo do krku', odpoveda svagor 😕