Ahojte, čo mám robiť, ked náš malý drobček zaspí o piatej večer a o siedmej ho chceme kúpať, aby sme dodržali režim. Mám ho zobudiť alebo ho nechať spať a bude bez kúpkania???
ja by som ho nebudila. my sme si pomaly zvykali na kupanie o siedmej, trvalo to asi 8 mesiacov a teraz uz vie, ze ked sa kupe, potom sa papa a spinka. ale trvalo to nejaku dobu.... ale nikdy som ho nebudila na kupanie alebo jedenia...
malý má 2 mesiace a 2 týždne, tak ho teda nechám spať, snad sa aj my naučíme na režim 🙂
no to ho urcite nechaj malickeho. ja som tak robila, ze vzdy ked mi maly nespal o siedmej, tak som ho okupala a ked spal tak som ho nechala spinkat. a postupne si na tu siedmu zvykol...
Buď rada, že búva🙂) Nechaj ho spinkať. My sa napríklad kúpeme doobeda. Večer bol unavený on aj ja a boli z toho akurát tak vresky. Nervná mamina nervné dieťa. Mne sa to umelé vytváranie režimu akosi prieči - tiež keby am niekto nútil spať o siedmej a nebola by som unavená tak by som nespala aj keby na hlave stál... Ale nech si každý robí ako chce.
ešte má na prísny režim čas. aj tak by to kúpanie asi dobre nedopadlo, keby si ho hupla takého rozospatého do vane
A segrička má úplnu pravdu. Je ešte malý na prísny režim.
A potom Ti uz spi celu noc? Ak nie, tak ho okup neskor, ked sa zobudi. Ono podla mna pri rezime ani tak nejde o to aby sa dodrzal na minutu presne, ako aby sa kazdy den urcite cinnosti opakovali.
a kolko ma maly mesiacov?
Moja mala tiez takto zaspavala a tak som jej upravila rezim ja, a teraz je to super, uz presne viem kedy je jej cas na kupanie 😉