Mamičky tie čo ste zaspávali detičky v kočíku a potom preložili na posteľ k Vám ako ste odnaučili detičky tak zaspávať ? Maly už má 8 mesiacov a inak nezaspi. Píšte len tie čo ste to mali tak isto múdre rady nepotrebujem!
Samo to prislo. Odrazu sa dal uspat v posteli
@dovidopp presne ako píšu baby je to obdobie. Akonáhle sa vedel posadiť vo vanicke som ho nespala takže sme prešli na nosič a športový kočík a potom na posteľ okolo roka. A ani to nebolo tak že hneď. To dieťa celý svoj život zaspáva v kočíku takže sa nenaučí z jedného dňa na druhý spať v postieľke. U nás to reálne trvalo asi 3t kým si zvykol. On už ako 1r chodil takže večerná rutina a potom sa prechádzal po posteli prevracal sa robil všetko možné, ja som mu spievala a v podstate som ho nechala robiť si svoje, ale musel ostať na posteli. Keď chcel ísť dolu, vrátila som ho späť. A trvalo to asi 45minut ale zaspal takto sme to mali asi 3t a potom sa začal postupne ten uspavaci čas skracovať teraz večer zaspí tak, že si ľahne do svojej postieľky a záleží od únavy ale od 5-20minut zaspí. Obedny spánok mával do 2r v kočíku 🙈 ale aj ten už má našťastie v posteli a v podstate to má rovnaký scenár 😉 držím palce chce to iba pevné nervy a vydržať 💪
Ja neporadím,lebo ma čaká to isté, len ti chcem povedať ze nie si v tom sama, tiež uspavam vo vanicke👌 asi aj budem dokým to pôjde a potom sa uvidí resp si prídem prečítať čo baby napíšu sem🤣🤣
@dovidopp neoducala som. Oducil sa sam. Syn mi spal v kociku od narodenia, milovnik kocika.
Spal tam cez den, a aj vecer som ho nalozila a isla uspat von. Este ako 2rocneho, ked sa nedarilo zaspat, isiel vecer do kocika, aj v zime.
A potom sa naucil zaspavat aj sam, doma, v postielke.
Mne to nevadilo, v podstate sa mi tie vecerne/nocne prechadzky aj pacili, vsade ticho, ja som si vyvetrala hlavu a syn zaspal. Prelozit ho nikdy nebol problem.
Nehrotila by som to, ak ti taketo uspavanie vyslovene neprekaza
no ja som to mala takto chvílu neskor tak už nechcel spať a vystriedal to nosič, a terza už nechce ani nosič a zaspava na posteli... všetko je to obdobie, ktoré prejde, nebude takto spávať do 18 uviidíš aj vam sa to zmení