Ahojte chcem sa spýtať či nemáte a aké máte skúsenosti so zaspávaním 1-2ročných, alebo podobne malých, detičiek v týchto horúčavách, najmä na noc. Nemáte /nemajú vám problém zaspať ? Ako to riešite?
Syn 14mes zaspava zatiaľ bez problémov, ma len tielko a plienku, mozno mu to trochu dlhšie trvá kym sa ochladí telo a nájde polohu na spanie ale inak bez problémov (zaspáva sam vo svojej izbe v postieľke). Zaklad ke vždy sprcha pred spaním a tak pol hodinka pred spaním uz len kludove aktivity nech sa neprehrieva organizmus.
Naša 3,5 ročná včera mala problém zaspať, prehadzovala sa do pol 12 🙈 aj v noci sa budila, budem musieť dat pred spaním ventilátor, v byte mame 25,5°
Syn teraz bude mať v nedeľu rok..doteraz zaspal do 15-20minut...teraz hodinu sa orehadzuje kým zaspinks...v byte máme 28-29stupnov...na skapanie
U nas je to posledne dni hrozne, mam pocit ze dcerka je stale unavena. Ked ju idem uspat okolo 19-20, zatvaraju sa jej oci od unavy ale strasne place, bola zvyknuta zaspat sama v postielke a drzali sme sa za ruky, teraz ju musim kolisat na rukach a ked ju polozim tak ma zase zachvat placu. Cize to potom dopadne tak ze ju vezmem naspat k nam do obyvacky, ukludni sa pri pesnickach a okolo 22 ideme znovu uspat, to zaspi bez problemov a spi do rana. Mame v byte aj 27 stupnov, rozne vetraky, ochladzovace, klimu zial nemozeme mat
Áno ved toto teplo je a to nezačalo poriadne leto, jaa maam 15 mesačnú dcérku a ako začína to byť naozaj beh na dlhuu trať tak premýšľam ako co, myslím ze to teplo hra najpodstatnejšiu rolu asi 😏😔
@zienka21 1-2r deri to uz by malo byt ok,najhirsie je to s tymi babatkami do 15m asi ale 2r to uz je dieta kt nema taky oroblem spat,No vyvetrajte izbu a nechajte ventilacku na noc otvorenu a len tielko alebo gatky ,pyzama nie
@ktochytavzite to všetko máme, aj uterák na radiátore 😉 no my sme zaspávali najlepšie pri 19/20 stupňoch
Ja mam 18mesacnu, v spalni je 30stupnov, ked chodi spat o tej 9tej. Ale nevadi jej to 😃
@zienka21 ale tak na orave v nici je chladnejsie ja som ziez z Oravy a my tm mame v dome dole dost chladno az zima nato ze je leto,a ten otvoreny oblok nepomoze?alebo vsade okn n nic otvorit to tak vychladi,ved kolko je tam v noci stuonov najviac 18,nie?A mozno to je aj ken obdobie,lebo mne tiez nie vzdy deti dobre spali v chladku.Dakedy horsie ko v teple.
@zienka21 akurát som kukala malého, borak celý je mokrý spotený, mame v byte 25 stupňov a to som z horných Kysúc 🙄 zaspáva v pohode zatiaľ, na len plienku a tričko, ani ho nezakryvam, v noci mame otvorené okno v kuchyni a obývačke, takže to je v pohode, najhoršie teraz cez obed
Nás zachraňuje len klíma. Dom, otočený na juhozápad a spálne pod strechou. Nechci vedieť koľko tam mame keby nemáme klímu. Mne tiež bez klímy spat nevie. Nad ranom musím zavrieť lebo už je teplo a zapnúť klímu lebo inak sme od 4-5 hore 🤦♀️
@zienka21 Tuto noc asi dve hodiny striedavo zaspaval od unavy a budil SA, neprelozitelny do postielky, nakoniec to muz vzdal a odisiel do obyvacky a ja som maleho nechala v nasej posteli. Kazdy pokus o jeho posunutie skoncil tym, ze si sadol a zacal si rozpravat. Ale potom spal az do 7.
@tulipanicek áno my máme spálňu tiež z jednej strany pod štítom pod strechou 😀 je to veselé veru s tým počasím dakedy, teraz kukám akurát 32 stupňov a v zime sa tešíme na -30 😇😂
@zienka21 ja uz mam vacsie dieta ale ked bola mala,hodinu pred spanim som pustila klimu,nastavila na 19st.a ked sa vychladilo,vypla sa.Zatial som malu nakrmila a vykupala. A potom hura spat. Ono sa to este zohrialo v priebehu noci trosku,ale tak max na 22 a to este bolo znesitelne. Teraz to robim tiez akurat ze uz ju nevypinam pred spanim,chvilu vydrzi aj ked je to zapnute,samozrejme nie celu noc,to by vadilo aj mne 😅