Zaspávanie dvojročného dieťaťa

abbykurosaki
24. máj 2022

Baby mám 2ročného syna a on furt chce spať v kočíku včera som si ho zobrala na obed k sebe a uspala ho vedla seba a večer naopak zasa nie tak musel ísť do kačára a dnes zasa nespal vobec na obed lebo som kočiar dala na balkón aby ho nevidel a povedala som že je pokazený ale aj tak si ho furt pýta a je pre mňa drastické robiť mu toto ked nebude chcet zaspat na obed pri mne😔poraďte mi prosím vás

nika_mihoo
24. máj 2022

@abbykurosaki moja dcéra bude mať 2 roky a ja ju dal do postieľky a som pri nej až kým nezaspí

xxxxxnnnnn
24. máj 2022

Ahoj. Skús položiť svoju otázku sem https://www.modrykonik.sk/ask-an-expert/poradna...

Odpovie Ti profesionálna spánková poradkyňa

elizabet173
24. máj 2022

@abbykurosaki malý má v hlavičke zmätok, raz tak, raz tak. Čo je drastické na tom, že má zaspať pri tebe? Kočík už na spanie nepoužiješ a zvykne si, ideálne vo svojej posteli.

tara42
24. máj 2022

Moja ma tiež za mesiac 2 roky a ja ju uspavam v kociku poobede, zaspi za par minut a preložím ju do postele. Muž ju vie uspat aj večer aj poobede v posteli ak je doma. Mne vyvádza a jasi sa.

zuzanka.zuzu
24. máj 2022

bodky a čiarky - super vec!!! toto sa ani nedá čítať, niekto chce radu a píše ako hotentot 🙈

abbykurosaki
autor
25. máj 2022

@elizabet173 zatial ho chcem naučiť spávať vedla mňa lebo do teraz zaspával v kočíku a prekladala som ho vždy potom chcem mu kúpiť posteľ a dať si ju vedla mojej(žijem s rodičmi a na malého som sama) kedže ešte není taký velký aby spal v inej izbe sám a budem ho uspávať v jeho posteli len musíme ešte dolatiť zaspávanie bez kočára(cca mesiac)

abbykurosaki
autor
25. máj 2022

@zuzanka.zuzu tak sorry že nepoužívam bodky a čiarky🙂horšie by bolo keby nepoužívam mäkčene a dĺžne🙂

abbykurosaki
autor
25. máj 2022

@tara42 aj mne malý vyvádza ked ho chcem uspať pri sebe či poobede alebo večer ale tak niekedy mi zaspí poobede niekedy nie a večer ide skôr spať keď nespí poobede ale trvá to vždy tak polhodinu až hodinu

basska_b
25. máj 2022

@abbykurosaki On si podla mna uz na to zvykol. Zvyk a rutina je velmi silna a tazko sa meni... tazko povedat, ci to zlomit cez koleno (oznamit, ze odteraz uz bude zaspavat v izbicke), alebo mu davat na vyber, az kym sam sa tak nerozhodne... hojdanie mu je zrejme prijemne a v posteli mu chyba. Ale neboj sa, do maturity to tak nebude 😃 moja zaspavala od narodenia na rukach a teraz sama zacala, ze "mama, ja chcem len ležkať..." Ma 2 a stvrt roka