Ahojte. Ako dávate večer spať vaše detičky? Ja by som to u nás chcela zmeniť, ale neviem ako na to. Spať chodí moja okolo 20:30 vtedy ju začnem kojiť a do tej 21:00 už tvrdo spí, zaspí počas kojenia v našej posteli a neskôr ju prenášam do postieľky, lenže by som chcela aby v postieľke už zaspavala automaticky sama. Spí 8-12 hod. ako kedy. Za rady ďakujem 🙂
@beatrice1111 ahoj, nas maly od roku chodi spavat o 18:30. Okolo piatej/pol siestej ho okupeme (vo vani je dlhsie), potom sa este hrame/citame, kratko po 18tej mu dam mliecko, idem mu umyt zuby a ide rovno do postielky. Prebalim ho uz v spalni, pomojkam a poviem mu aby spinkal. Odidem z izby...niekedy sa musim este par krat vratit ked vymysla a polozit ho, ale zaspi sam. Kolko ma malinka? Trvalo cca tyzden kym pochopil, ze ked ho polozim, ma uz zaspavat.
@katka281 3 mesiace
Jooj, to este potrva, kym ti bude zaspavat samo. Najma ak ho kojis. Ved to je take pohodlne, uspat kojenim... kamosky, co dako naucili zaspavat same (deti do 2 rokov), tak bud s plysakom, na flasi s UM, s cumlom, vyplakavanim, jedna dokonca pri zapnutej telke 😱🤦♀️
@beatrice1111 3 mesiace??? nemala by zacat pomaly aj so samostatnym obliekanim do pyzamka? prepac, ale to je strasne zavcasu...
@zuzanka.zuzu súhlas. Ja že napíše ale 3-4 roky,nie mesiace.
@beatrice1111 jaj no 3 mesacne miminko este nemava nejaky specialny rezim 😊 este je prilis malinka. Ona nechape ze je vecer a ze ma zaspat sama, jaze uz je starsia. Inac zavidim ze ti pospi 8-12 hodin 😄
@beatrice1111 čím viac sa bude hýbať, tým horšie bude zaspávať.... Nerieš to dokým to same dieťatko nerieši.
Mne do 5m zaspavala na prse, potom zlom a odvtedy na rukách musím uspavat :-/ neriešim, do jedného roka to dieťatko potrebuje maminu najviac, veď toooooolko mesiacov bolo u teba v brušku 🙂 ak ho aj naučíš teraz samé uspať, o mesiac keď sa začne plazit, potom stvornozkovat či loziť sa ti to aj tak pokazí a je to zbytočna snaha 🙂
Ďakujem, chcela som len vedieť či to je ok, že to robím takto 🙂
Moja mala má 9 mesiacov. Už to chápe takze môžem ju to skúšať niako učiť však?
Bud rada ze uspavas kojenim,potom su tu zeny co musia hojdat na fitlopte. Ma len 3 mesiace. Jej cas pride, ale je este velmi malinka.
@beatrice1111 presne toto iste riešime aj my 😂❤️