Mam 15 mesačneho chlapca a je dost uplakany od narodenia.Je jedno ako dlho spi proste vždy vstava s plačom.☹ prečo je to tak? Je to ok? Kedy z toho vyrastie a ja najdem v postielke usmiate dietatko?
Mam 22 mesacneho ktory uz aj celkom pekne komunikuje ... no zobudza sa takmer stale s placom krikom, ako sa uz vie troska vyjadrit tak mi doslo ze niekedy sa mu nieco sniva alebo proste si uvedomi ze zaspal pri mame a zobudi sa sam tak protestuje, aj ked zaspi sam tak sa po zobudeni dozaduje mamy ... casto sa budi s krikom - a kricinapr. "nieeee", "mama" , "lopta neni" ... celkovo mame problem aj so zaspavanim on proste je take temperamentne dieta co chce byt hore a nechce ist spat , dlho zaspava , protestuje kym mu sily stacia... a s takym naladenim sa vacsinou i prebudza i v noci na mliecko i rano definitivne ... za posledne mesiace si spominam na jedno ranne prebudenie moje kedy som sa nezobudila na jeho krik ale na to ze maly vstal kludne s usmevom a v postielke sa bavil a rozpraval s plysakmi , bolo to pre mna neskutocne krasne toto vidiet , ten obraz zostane nadlho ulozeny... no a viac sa to nezopakovalo :P , vacsinou staci sa na neho milo prehovorit pohladkat usmiat sa a sa hned skludni ... len ten moment prebudenia je taky dramaticky, a v skorych rannych hodinach i dost neprijemny ...
@babulka82 ahoj aj ym sme to tak maly aša ma teraz 2r a 8m a zobudza sa sama konečne aj u nás s usmevom,,ale toto trápilo aj mna ale akosi som to prestala sledovat,,myslela som že sa jej niečo zlé sníva..niekedy aj rozpravala zo sna že bubak bubak.,,tak ju bubakom už nestrašíme 😒 ..ale aj ako babo sa tak budila,,ale same to zmizlo,,teraz sa budí s plačom ak si náhodou cikne do postielky tak plače že sa hanbí 😀 😅
@babulka82 nič mi na to nepovie ,,ma 2r a 8m,, proste ju idem zobudit,,a kope nohami očividne sa jej to nepáči,,že ju budím ,,inokedy s usmevoms azobudí a príde za mnou,,niekedy zase reve nevyznám sa v tom,,ale veiš aj ym dospelí s občas budíme nevrlí,,ale ak ma to napadne v novembri sa spýtam v poradni ked pojdeme na očkovanie 😉 😉
@babulka82 tak ja som sa vyspala až teraz ...mala spí s mužom na posteli,,v obyvke,,aby somsa ja vyspala..(mam zavažné ochorenie pri ktorom sa potrebujem vyspat aspon v noci) tak spia spolu na velkej posteli,,par dní,,nech si oddýchnem ,,pustia si jemne melodie,,a spolu odfukuju 😀 a ja mam velku postel len pre seba 😀
@babulka82 kedzde nevie rozpravat tak place krikom privolava napr. teba, moja ma 2r prec a vrieska mama-mama, kym nevedela rozpravat tak tiez kricala-plakala. Aj ked zaspavala sama v postielke vo svojej izbe. Ak zaspava dieta s rodicom a potom sa zobudi a je same tak samozrejme place-krici. Hadam nechces aby pekne povedalo "mama pod prosim ta sem, ja som sa uz zobudil" 😉 ale aj to pride, alebo to uz bude v takom veku ze vypochoduje z izby sam.
@denisafono pekne si to napisala. Maš pravdu ale on pišti aj ked som pri nom akoby bol stale nervozny.
@babulka82 ja mám 4 meačné a niekedy vstáva s plačom, ale to je väčšinou ak ho niekto zobudí a on chce ešte bubať ale už mu nejde.... a zaspávame s plačom pravidelne...