Ahojte milé žienky-mamičky 😉
Dnes má môj synček 7 týždňov a ide oto, že naučili sme sa, že maličký zaspáva na mne. Na mojej hrudi / brušku.
Je pravda, že si to užívam, nakoľko si ho chcem vychutnať úplne naplno. Otázka však znie, ak je tu nejaká žienka, ktorá si tým prešla a tiež bábätko na nej zaspavalo. Ako ste ho to odnaučili? Dokedy na vás takto zaspavalo? Ešte chcem podotknúť, že maličký je na UM.
Ahoj, moja je kojena, a tiez mi spala cez den len v satke na mne, v noci spala vedla mna na posteli. Teraz ma 5,5 mesiaca, cez den spi zasadne v postielke, jedine ak sme niekde vonku, obcas zaspi v nosici, ale tiez nie vzdy. A v noci takisto v postielke, ktoru mame pri posteli bez bocnice. Tak nejak postupne som ju zacala davat cez den spat do este do nasej postele, kym sa nepretacala. Na zaciatku nevedela, ale mozno tyzden, alebo troska dlhsie to trvalo, kym pospala aj takto. Takze mozno okolo stvrteho mesiaca tusim. A potom, ako sa zacala pretacat, bala som sa, ze spadne z postele, tak sme prisunuli postielku a zacala som ju davat tam a tam v podstate hned spavala, kedze mala pocit, ze je v nasej posteli. Kazde babo je ine, no, treba skusat 🙂
Moj bol predcasny. Spal na mne cca 3m. Stale menej a menej.. nebol problem ho v spanku prelozit do postielky. ;) Ale ostal spavat na brusku. Druhorodena zas nespala na mne. Spala viac na chrbte. Neskor na brusku a teraz po roku a pol zas chrbat. :D
@ivangeline presne to aj my tak mame. On na mne len zaspinká a potom ho len preložím do postielky a na bruško 🙊.. Len ide Oto zaspávanie. Sa bojím aby tak nespal do roka alebo tak.. A zas je mi ľúto ho preto nechať plakať
@mucinka5512 Nemyslim si. A zas...bud rada.
ze zaspi na tebe a ty lezis..ako keby si mala skakat ako sibnuta na fitlopte..v nosici chodit..npsit po rukach a podobne... Pri mladsej mi uz z toho fakt šibkalo. :D
@mucinka5512 mne moha dcera spala na mne prve 3 mesiace kazdu noc. Spala som s nou na gauci lebo som sa tam lepsie oprela o opierku a bola som kus vyssie. Z druhej strany gauca som si vzdy nieco dala ak by naaaahodou spadla. Po 3 mesiacoch som s nou zacala spavat v posteli. Bola uplne pri mne nalepena. A potom postupne som ju naucila zaspavat samu a nakoniec do postielky. Vsetko prebehlo bez placu. Tiez sme boli ba UM. Kazde dieta je ine ale ja by som sa nebala ze by sa potom nemohla odnaucit. Samozrejme netreba tak s nou spavat veeelmi dlho. Ale ja som si to tiez uzivala a mala spala tvrdsie. Cize aj ja som sa lepsie vyspala.
@mucinka5512 tazko to odnaucis. Nas ma rok a stale zaspava na nas. Nevie sam zaspat vobec. Proste on bude revat od urciteho momentu.