Ahojte dievcata 🙂 som tu nova a som tu z toho teda mimo 😀 neviem najst ci tu je uz biekde zalozena tema na to, ze odnaucam mojho 5 mesacneho syna uspavat na rukach s pomocou fit lopty 😀 presne na jeho 5 mesiac som ho dala do postielky a samozrejme s odstupmi som ho chodila pohladkat popripade otocit ked sa poprekrucal a odisla som. no na moje prekvapenie to islo lahko. 40 minut si tam blabotal ale nevrieskal od jedu ako to on vie a zaspinkal. uz je to tyzden ale vzdy ked ho dam este takto rano spinkat a vecer tak si este mrnci a jeduje sa. chcem sa spytat nauci sa ze ked pojde do postielky tak zaspi bez toho placu? ako neplace moc len sa trosku jeduje. keby moc reval tak by som ho nenechala sa trapit to by mi bolo luto. nehnevajte sa ak je tu uz taka tema len hovorim neviem sa tu este vynajst. dakujem kocky za odpovede pekny den 🙂😍
on zaspava sam ale trochu mrnka pri tom som chcela vediet ci si zvykne a postupne zaspi bez mrnkania a jedovania 🙂
Podľa mňa robite dobre ,stlmit v izbe svetlo,spravat sa potichu,dat mliecko,už je čas spať,nepovolit..a ked zaspi sam je to super..čím bude starší tym to bude ľahšie,bude mat viac pohybu ,aktivit ,bude viac unaveny a nebude už mrncat..aj moj maly niekedy vymyslal z postielky aj hodinu..niekedy ho ešte stale beriem na ruky,ale je to skor na ukludnenie,nie vyslovene uspavanie a hojdanie na rukach..
@bobana297 To ti nikto nepovie, na deti neexistuju ziadne tabulky 🙂 Sama uvidis, ci zaspi sam alebo nie.