Zaspávajú vaši drobci pri jemnom svetle alebo pri zvukoch?

evi_b
20. aug 2015
Používateľ evi_b je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od evi_b.

Ahoj maminy 🙂 Zapínate Vašim drobcom lampičku, nejakú hračku alebo zvuky popr. CD keď ich uspávate/Nechávate v detskej zaspať samotné ? 😕

hrjanka
20. aug 2015

mojej 14mesacnej musi pocas celeho spanku sumiet biely sum, inak sa budi. A inak spime potme, ziadne hracky.

kristinkahugo
20. aug 2015

My mame svetielka co sa dávaju do zásuviek.

janickacrazy
20. aug 2015

Moj má teraz oblúbenú rozprávku na CD Snehulienka, takže pri nej pekne zaspí. Predtým bola Červená čiapočka a O Kohútikovi a sliepočke. A svieti mu aj malá lampička.

armica152
20. aug 2015

no môj má 7 rokov a stále musí spať zo zapnutou lampičkou, - solná lampa elektrická.

4ocka
20. aug 2015

My mame 6 rocnu dceru a 4.5 rocneho syna. zalezi kto usoava,ked tato,ten cita z knizky,pripadne pusti v telefone rozpravanu rozpravku,zaspia z nim,potom poprehadzuje do svojich,ked som na nocnej,necha ich pri sebe :D ked uspavam ja,kazdy jeden hop do svojej,bud si pustime hudbu alebo citame a spat. bez svetla.mame predelenu izbu,ked je nejaka namietka,plac,vsetko pocujem,zabezpecim,ale viac menej na 90% zaspia hned v tichu a bez lampicky 🙂 ale pre istotu mame namontovanu jednu na postielke..keby nieco 🙂

lubina
20. aug 2015

mladsia ma 6 rokov, precitam jej knihu ja alebo mm a zaspi sama potom, ale stale ma v zasuvke taku malu nocnu lampicku (od narodenia 😀 , asi je to uz zvyk, ale bez nej spat nechce)

andreasiskova3
20. aug 2015

14 mesacne zaspavaju potme, a chalani mali dlhsi cas lampicku zasvietenu aj teraz obcas 10 rocny chce zasvietit lampicku .

timea7
21. aug 2015

okolo dieťaťa sme na špičkách nechodili, samozrejme, že som okolo neho nevysávala, ale ani sme nešepkali. Večer bola v spálni tma, ale mali sme pootvorené dvere na chodbu, kde svietilo slabé svetlo, takže úplná tma nebola. Poobede som stiahla rolety, takže šero, nie celkom denné svetlo. Zaspával v postieľke, bola som pri ňom, hladkala som ho, šepkala som mu, mal v postieľke plyšáka, takto zaspával asi do dva aj pol, troch rokov, potom som mu prečítala rozprávku, pohladila som ho a išla som vedľa, ale s tým, že sa prídem o chvíľu na neho pozrieť, čo som aj urobila. Väčšinou už spal.

monika2_9
22. aug 2015
Používateľ monika2_9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od monika2_9.

Naša malá zaspáva pri lienke od cloud b : http://pexik.inshop.cz/hry-a-hracky/hracky-pro-klidne-usinani/hvezdna-beruska-ruzova-twilight-ladybug?=985&ItemIdx=30
Máme ju už od čias ako sme si maličkú priniesli z pôrodnice. Dnes má už 1,5 roka a bez lienky by sme nezaspali sme na ňu zvyknutí 😉

buttergirl
13. sep 2015
Používateľ buttergirl je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od buttergirl.

Naša Dorotka má 1,5 roka a zaspáva so Zajíčkom Mazlíčkom tzv.Bubbly Bunny objednaným len tak od pexika a vždy keďide spať tak ho zdrapne pod pazuchu a potom ho ukladá a škrabká mu bruško 🙂 On hrá a nejak ju to upokoji az zaspi ;)

sense
13. sep 2015

Moja zaspava s opicou a babou a ma zapnute svetielko z babyfonu kt. Je ale este zakryte... takze nie uplna tma a cez det su len zaluzie dolu