chcem sa opytať, robia to aj vaše deti?
malinkeho ulozim spinkat, kludne spinka a z nicoho nic zacne plakat. je to taky kratky cca 5 sekundovy plac. vacsinou kym k nemu dobehnem, tak lezi bez pohnutia a vyzera, ze kludne spi. takto dokaze poplakavat niekedy aj kazdych 10 min. dokonca mi to uz urobil aj ked spinkal v satke. v noci spi kludne, toto zvycajne robi len pri doobednom spanku. starsi to nerobil, tak ma to mierne desí.
pripajam sa k lienocke - aj moja mala takto zaplace. Obcas ale trosicku dlhsie a to ju uz zobudi 😝
Aj ja sa pripajam... tiez vzdy dobehnem ku postielke... a ona si krasne spi, potom mam pocit, ze si to namyslam.
Ktovie, to asi zo sna 😲
aj u nas to tak obcas je, v mudrej knizke pisu, ze je to aktivny paradoxny spanok
aj môj malý to robil a počula som o tom, že sa mu sníva a vlastne, že mozok spracúva to čo cez deň zažil. A keďže mozoček je ešte malinký, tak sa s tým musí nejako vysporiadať, ale či je to určite tak, neviem. V noci mi tak isto spinkal pekne 😉
Ako pise lyongirl, deticky v spanku spracuvaju informacie zo dna a jedoducho sa im zrejme nieco sniva..
Veru tak, aj moja malá to občas robí, ale sem tam si aj nočný des užijeme, taký poriadny 15 minútový záchvat plaču, a sa mi zdá, že aj vtedy spinká, ale hrooozne narieka. Potom to prejde do vzlykov a za chvílku nato zase krásne spinká 😲
aj my to máme ☹
zulok, ak ten nočný des, tak je to vraj s toho, že je prepodnetované dieťatko. Asi sa s nimi moc šalieme 😉
ste ma ukludnili 🙂 , ja ho asi prilis pozorujem
demetria, asi normal, aj moj to tak ma a baby v marcovych babatkach tiez pisali, ze im deticky takto splakavaju..