Mám problém a už neviem čo robiť.
Mám 2 mesačnú dcéru. Keď plače tak plače až tak, že sa dusí - zachripne a nedokážem ju nijako ukľudniť. Skúšala som všetko možné a už som z toho zúfalá. Ešte sa na mňa pri plači tak zúfalo pozerá, že jej nerozumiem. Je mi z toho do plaču a bojím sa, že jej praskne cievka alebo dostane nejaký záchvat. Akonáhle si ju ale zoberie manžel tak je kľudná. Prečo sa ukľudní iba pri ňom? Čo by som ešte mohla vyskúšať? Prečo tak nekontrolovateľne plače? Častokrát je kľudná a takto sa rozplače z ničoho nič. Jedine ak ju dám na prsník tak sa ukľudní. Ale keď tam je dlho tak ma už bolia prsia a nedá sa tak fungovať. Ako inak ju môžem ukľudniť?
Ďakujem za každú radu...
@deti95060810 No praveže väčšinou som kľudná, pekne sa s ňou rozprávam, mojkám ju, hladkám a nič nepomáha...
Skusila si aj zapnut vysavac, ked tak reve? U nas toto pomohlo. Niekedy aj fen.
Mozno sa citi lepsie u ocka, na tom nic nie je. Samozrejme je beznejsie, ked vie dieta utisit skor mama, nez otec, ale tak to je jedno. Hlavne, ze sa ukludni.
@alexandra2468 Skúšala som aplikáciu kde je zvuk vysávača, fénu, ventilátora a iné ale nezabral ani jeden 😞
@keren001 aplikacia nefunguje :D ako by povedal moj manzel: “ziadne fejky nasa dcera neakceptuje” 😃
Musis zapnut vysavac :D dokonca mojej dcere nestacil ani ked bol zapnuty v druhej izbe, musel byt vysavac v jednej izbe s nou. Raz sme tak lezali 3h, vsetci na posteli a zapnuty vysavac.
Podla mna u teba place lebo citi tvoju vonu prs a mlieka a tuzi mat prsnik ustach a ked to nema, tak place. Ale ked je s manzelom, on vonia inac a v jeho naruci neocakava prsnik.
Alebo kedze uz ma 2 mesiace uz to nie len vona ale uz aj pohladom alebo sluchom vie ze kto ju drzi.
@alexandra2468 ha, ha... to som sa nasmiala. A ten vysavac sa neprepalil ked isiel tak dlho? Nedavno som citala prispevok od mamicky ktorej dcera zaspala cez den len ked pocula kosacku na travu hned vedla seba a nestacilo aby kosacka stala na mieste, dcera musela kosit. Potrebovala aby ten zvuk bol taky nepravidelny.
@keren001 treba hľadať príčinu, ale nám sa osvedčilo fúknuť do tváričky a hneď sa malý riadne nadýchol a ukludnil.
ty si podľa všetkého nervózna a dieťa to vycíti...