Ahojte, co mam robit? Zaciname s odplienkovanim - syn sa zobudil po obednajsom spanku, plienka sucha, isli sme hned na nocnik, pekne sa vycikal. O 20 minut zas, ale uz do nohavic. Momentalne mi zatial necikal 3 hodiny...... 😏 Ja neviem, co v takom pripade? Tak naspat radsej plienku? Pytala som sa kazdychv30 minut, aj sme boli vonku, nechcel ani do travy, aj som ho posadila na nocnik a nic.... 😏 Povedal, ze este nechce.
Dakujem!
Ja som sa pytala castejsie ako po 30 min... Mozno aj kazdych 5 min 🙈🤭 a kriticke boli prve tri dni... Ked tieto vydrzite (hlavne ty s nervami), tak to bude zo dna na den lepsie... Neviem ale ake state je tvoje dieta, ci uz je "zrele"...
@ikonica ma 2 roky a 3 mesiace. Na spinkanie mu mozem dat radsej, ze? 😅 Vcera akurat po 4 hodinach NEcikania, oznamil, ze "cika". Do slipov. Pritom sme ho 5 minut predtym posadili na nocnik.
A ako to urobit s kakom? Od toho sa bojim najviac. 😬
Keď skončí kako v trenkoch tak vyklopíš do záchoda a operieš 🤣 ale sú to zábavné situácie, hlavne keď objavíš kako uprostred obývačky 🤦♀️🤣 ale na to sa naučí rýchlo, pokiaľ ho to nebude bolieť a nebude mať potom z toho stres tak kako zvyknú deti pochopiť veľmi rýchlo.
Na môjho staršieho zaberalo ze vždy chcel ísť to čo vykonal do nočníka splachnut a umývať si ruky s "prdiacim" mydlom. Dá sa kúpiť, sú na ňom nakreslené mimone a keď ho stlačiš tak si prdne, alebo sa zasmeje 😁 pre neho to bola motivácia a behom týždňa bol bez plienky. Mal tuším 19 mesiacov. Držím palce a pevne nervy 😊
@rhodesian prdiace mydlo? 🤣🤣🤣 Jejda. Kde ho kupim?
Na spanie som zo zaciatku radsej nechavala, dala som aj nepremokavu plachtu pod klasicku alebo som podlozila uterak... Ked kako skoncilo na gatiach tak co sa da vyklopit do wc a potom oprat v rukach a este v pracke... Nasa mala skor taky problem, ze kakala len raz za par dni, tvrde kako, bolestive, bala sa kakat... Uz je to lepsie, ale stale nechodi kazdy den...
A este za kazde curko ci kako do nocnika som davala malu cokoladku alebo tusim aj nalepku... Uz si presne nepamatam...
Ponukaj mu piť, potom vo vani sa určite vycika