Záchvaty agresie a hnevu v noci aj cez deň. Čo robiť?

gizmo22
14. jún 2011

Ahojte, chcem vediet ci ma niekto skusenost pripadne ci sa tu nenajde mamicka neurologicka..alebo niekto kto s tym mal skusenosti a ako to riesili...lebo navstevu neurologa nechavam az ako posledne riesenie.
Mame taky problem teraz bude mat maly 2 roky..ale problemy nastali od 4 mesiaca.../ja mam aj podozrenie z coho-ockovanie/
Od spominaneho prveho ockovanie hexa, 3 hod. plac.., dalsia vakc..zachvaty placu v noci..asi po 5 min..,Jasne ,ze ma lekarka vysmiala ,ze z toho to nemoze byt..atd..to nechcem rozoberat.. Cakala som ,ze to prejde..ale stale sa to stupnuje.. Nocne zachvaty, kt.trvali do tohto roku v maji..to je 18 mes. teraz v noci prestali.. zrazu precitol s velkym krikom ani to nebol ,ze plac..a krical nedal sa utisit,az sa tak do mostika v postielke vystieral..
Nic nezaberalo ani prihovaranie ani nic proste to muselo odzniet..
Teraz ostali len zachvaty cez den..A to bud z nicoho nic.. ale najcastejsie to pozorujem po prebudeni rano alebo po obede..Zacne skarede zazerat zhadovat predmety napr. zo stola alebo ma zacne bit,kusat a plakat ze nechcem...a toto sa neda nijako utisit,ked ho chytam este horsie..teraz place aj so slzami..trva to tak teraz uz aj 35 min..volakedy to bolo kratsie 10 min..ale terraz pol hodina..a potom to prejde a tvari sa ,ze nic sa nedeje..
A druhy typ zachvatu je ked teda nedostane co chce..ale tu sa to da troska usmernit..
Ak mi vie niekto povedat, co robit budem rada..pripadne aj do internej posty..
PS: zijeme v normalnej rodiny..nezazil ziadnu traumu z rozvodu alebo domace nasilie alebo tak...

😉

bobsent
15. jún 2011

@gizmo22 ja ti verím ☹ mne sa po očkovaní stalo detto, hlavne po druhom ☹ desím sa čo bude po treťom.som zúfalá, fakt neviem ako a čo s malým, robí niečo podobné ako tvoj. založila som tu tému nervózna matka a chodím aj do náročných detí tam si nepripadám ako exot.
neurologička mi povedala že teraz sa všetky deti rodia také...o týždeň ideme na kontrolu tak jej to poviem zase.
v piatok príde homeopatka ak tá nepomôže tak už neviem...ja ale pripisujem časť viny aj hypotrofii plodu a mojej popôrodnej depke 😖

denduska
15. jún 2011

@bobsent prepanajana tak neockujte. Minimalne odlozte, ved interval na 3.davku moze byt az 12 mesiacov po druhej a druha vec, sam vyrobca uvadza dostatocnu ochranu uz po 2 davkach 😉 ja mam tiez narocne dieta (starsiu) ktora mala velmi zlu reakciu na prve ocko.
Ze vsetky deti sa rodia take..preboha to co je ... skor vsetky deti urobime take..

piacere
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marissenka
15. jún 2011

@gizmo22 ahoj. my sme mali taky isty problem.nebolo to po ockovani! maly to robil v noci, niekedy aj cez den... nevedela som co mu je. plakal a plakal, natahoval sa na posteli, gulal hore dole, kopal s nohami,hlavicku vykrucal do zadu az mu zilky na krku navierali...strasne som sa bala co mu je. vsetkych odmietal. par krat v noci som s nim chcela letiet na pohotovost...hruza.. trvalo to tak pol hodinu... potom vacsinou od unavy zaspal. bola som s nim u dr., v tom obdobi mal riedku stolicu, co si myslim, ze mal zo zubov. dr. povedala, ze to ma zo zubov a ze ho boli brucho..viroza..no, mne sa to moc nezdalo.. .. ale potom asi po mesiaci, to odznelo same. a riedke kakal este dlhsie a zuby -ocne, mu este vsetky neviliezli!a ked potom isli, tak tak nereval...a tiez ziadne soky nezazil!..to preslo a teraz pre istotu mavame problemy so spankom...tak neurolog nas asi tiez neminie. ach jo. tak drzim palce, nech to prejde! 🙂

bobsent
16. jún 2011

@denduska vážne o tom uvažujem...

bobsent
16. jún 2011

@marissenka a kedy to prešlo, v kt.mesiaci? aj mne hovorili že zuby(ešte nie sú),potom že koliky...pomaly strácam rozum ☹

marissenka
16. jún 2011

@bobsent mal to ked mal asi 15-16 mesiacov- neviem presne...ale tiez sa hadzal aj ked som mu nieco nedovolila, ale aj z nicoho nic. a v noci zo spanku... ale on to mal len par mesiacov 2-3, zacalo to po roku..

bobsent
16. jún 2011

@marissenka u nás je to od narodenia postupne sa stupňovalo, po hexe des, hlavne druhej teraz trochu lepšie.tak si počkám do tých 15 mesiacov 😀
zajtra príde homeopatka posledná nádej 😀

marissenka
16. jún 2011

@bobsent ja som pred par tyzdnami zas stresovala z maleho spanku. namesacnost (blikal s ockami, s rucickami sa hral akoze s autom, alebo si aj hovoril, ze auto, teta, cica- to co cez den zazil)niekedy 15-30 min , niekedy aj dve hod ako sme si isli lahnut.a aj v noci ked sa zobudil.a aj sa ukladal, ale zakazdym sa dostal do takeho tranzu alebo ako to nazvat.. nebolo to pravidelne.2dni to robil-potom pekne spinkal. a vobec netusim z coho to ma. dr. hovorila , ze to neni namesacnost- ze namesacny bezcielne bludia- on hladal hracky.zevraj ked ma vela podnetov cez den... ale niekedy ked ozaj mal vela- tak spal normalne a naopak.. bral aj sirup na noc...vtedy spal jak poleno..a ze ked to neprejde ide sa k neurologivi! par dni po sirupe bol klud a teraz sem- tam zase... 😖 su to zahady. a dneska pre istotu hnackuje...neviem ci zuby, alebo viroza.. ach jo. tak sa drzte! nech homeopatka pomoze! 😉

gizmo22
autor
16. jún 2011

@denduska MMR som odmietla a zatial mal aj kontraindikacie..a ma aj diagnozu D80 co je nedostatocna imunita alebo nieco v tom zmysle ..tak to je diagnoza jak bic na neockovanie... si myslim...tak uvidim...len je to tazke ,ked clovek nema podporu manzela v tejto oblasti..ale uvidime co bude..lebo neviem ci pri totalnom ofic.odmietnuti netreba nieco podpisovat obaja rodiacia.. 😢

gizmo22
autor
16. jún 2011

@bobsent vyhovaraju sa na vsetko mozne, uz vsetko je podla lekarov normalne..ja si vediem zosit a uz si kazdy den zapiseujem zdr. stav deti..koliky maly nemal, zuby ma uz dlho okrem 5 vonku a norme tieto desy trvali 18 mesiacov..teraz teda len denne.

ingusz
15. feb 2017

@gizmo22
Ahoj.
Toto iste prezivam presne a zo zubov to nieje .. tie mame vsetky..
Je to po ockovani . Moje vysmiate krasne deculo sa zmenilo . Mna to strasne trápi .. som predvolana pred komisiu nakolko som nepokracovala v ockovani .. evidujem si zachvaty aj ja uz nevladzem .
Polovicka je nestastna z toho a vobec cela rodina .
Ani do skolky ho nedam . Radsej sa mu budem venovat doma .