Mamičky ako riešite situáciu keď sa vám dieťatko zájde? Malý včera tak plakal až prestaval dýchať a potom ho už z toho až naťahovalo keď sa konečne ukludnil ešte chvíľu chrcal dakujem
Vyrastie z toho, nam najlepsie pomahalo jemne nadhodenie.
Ja som vzdy otvorila okno a ukazovala jej,co je vonku, to ju ukludnilo..ale vyrastla z toho bez ujmy ako kazde decko 🙂
My sme s tým boli aj na neurológii, tiež nám kázala fúknuť do tváre. Samo to prešlo....
Dieta treba obratit dole bruchom,vtedy sa musi po chvilke nafychnut tak povedal jedna sestricka a nam pomaha
Dieta z toho vyrastie,dcerka uz to od 4rokov nerobi,tiez sme pochodili aj kardio aj neurologiu.Vsetko ok.U nas najlepsie vodou frknut do tvare.
My tiež fukame do tváre a keď sa zájde viac že nepomôže ani fúkanie tak v tedy ho prevratim ako píše deginko
My sme zvykli fuknut do tvare. Alebo dvihnut jednu ruku hore. Niekedy mam pocit, ze nefunguje nic. Ale vyrastol z toho. No su to niekedy hrozne chvile, napr ked som sa v noci zobudila na to, ze sa nemoze nadychnut a to sa chudak iba zlaknuty zobudil na to, ze mu strpla ruka.