Začali ste prikrmovať od ukončeného tretieho mesiaca?

jessy8911
22. sep 2017

Zacal niekto prikrmovat od ukoncenia tretieho mesiaca?

jankaga
22. sep 2017

To je velmi skoro, ak ste na um zacnite od 4.teho ukonceneho

jessy8911
autor
22. sep 2017

Nie nie kojim ju ,len v poslednej dobe si stale ziada a v noci sa budi kazdu hodinku az dve tak rozmyslam,co ked jej nestaci.

renata5
22. sep 2017

@jessy8911 aj.moja sa tak budila to je uplne normalne🙂

emi16
22. sep 2017

To je uplne normalne, ze sa budi
A este sa len bude s kazdym zubom
Kojene dieta najlepsie zacat prikrmovat po ukoncenom siestom mesiaci
Creva nie su pripravene
Inac ani prikrm nezarucuje spanok
Moja jedla prikrm od ukonceneho 6. Teho a aj napriek tomu sa do 17. Nasteho mediaca kojila v noci 5x

siska53
22. sep 2017

@jessy8911 ide asi o rastovy spurt,ten v tomto obdobi byva a cca do tyzdna-dvoch by sa to malo ustalit. Preto viac pyta.
U mna sa to prejavilo tym,ze zrazu som mala menej naplnene prsia,lebo maly si viac vytiahol a zas aj oni sa uz naucili,ze v noci netreba tolko tvorit.

Moj bol opacny,cez den az do prikrmov kazdu hodinu az dve a v noci ak raz,tak bolo vela... Ale prikrmy som zaviedla od ukonceneho 6.m.
U dojcenych baabatiek je toto uplne normalne,ze sa casto budia aj v noci. Skor ten nas pripad,ze sa nebudil,je vynimocnejsi.
Takze len vydrz,malo by to prejst. Kamoskin toto zacal robit,ked mal nejakych 15m., aj ho odstavila,lebo,ked mal 18m.,lebo sla do prace,no nepomohlo, stale sa jej budil este vyse mesiaca.. To uz bolo horsie. A nepomohlo nic,ani vlastna izba,ze vstaval otec ,nic.. Potom to.prestalo samo.

emi16
22. sep 2017

@jessy8911
Treti mesiac je rastovy spurt plus byva laktacna kriza
Ak ti doteraz tak casto nevstavala
Skus si o tom precitat nieco

pininka
22. sep 2017

To je rastovy spurt, prejde to. Moja je kojena a pomaly som zacala prikrmovat od konca 4 mesiaca,krasne papa ale vobec nespi lepsie. Takze od hladu to urcite nebude. U nas su to isto zuby.

jankaga
22. sep 2017

Ked lojis tak duplom nezacni uz prikrmovat

zuzik307
22. sep 2017

Tvoja dcerka nema este ani 3 mesiace, ukonceny treti mesiac je vlastne zaciatok 4. mesiaca...

marion09
22. sep 2017

aj moja sa tak casto budila....to sa upravi.este je skoro na prikrmy.moj nazor.

mia407
22. sep 2017

spytaj sa svojej mami ci nieco davala tebe ked si mala 3-4 mesiace..ak ano,skus to co ona.

lubi40
22. sep 2017

@jessy8911 Mne sa takto budil v stvrtom mesiaci. 8x za noc, psycho; Nakoniec mi lekarka poradila pridat na noc UM a to pomohlo. Zrazu sa budil 1x za noc. Ja som, ale mala malo mlieka a este bolo aj slabe (ked som si odsala, tak nemalo ziadnu "smotanu" a to som odsavala 40 min az hodinu. Moze a nemusi to byt tvoj pripad. Inak cez den som normalne dalej kojila, to mu stacilo, ale v noci nie.

krasnanevesta
22. sep 2017

Ja mam rovnaky problem....kazdu hodinu krmenie prsia vyzmykane rano uplne ☹ tiez mam pocit ze je drobec hladny ale pockam do konca 4.mesiaca a napriek tomu ze je kojeny ideme na prikrmy....skusim na vecer. Drobec nechce vobec flasu takze u nas um nehrozi. Kedze je to uz o tyzden dam vediet ako sme dopadli. Inak prikrmovat sa moze od konca 4.mesiaca aj kojene deti ak jedia viac ako 12x za den....co u nas ano vsak len od desiatej vecer do rana 8x.

jessy8911
autor
22. sep 2017

@zuzik307 to bude mat za 4 dni

jessy8911
autor
22. sep 2017

@krasnanevesta ano dajte vediet potom tiez by som tak chcela ze este mesiac pockam a uvidim.

jessy8911
autor
22. sep 2017

@mia407 praveze mama nas so sestrou prikrmovala od ukoncenia tretieho mesiaca ale mi sme boli na UM.tak este pockam mesiac a uvidim.

jankaga
22. sep 2017

@jessy8911neponahlaj sa ked kojis

krasnanevesta
23. sep 2017

@jessy8911 ja by som tiez nie od tretieho mesiaca to je skoro. Niekedy to bolo ine ale teraz sa treba drzat novych poznatkov 🙂