ahojte, vo vyhladavaci som nenasla taku temu, ak niekde je vdaka za presmerovanie. Musime kupit zabranu na schody, uz mam aj vybranu, neviem vsak ci je dobra:
http://www.koridor.cz/inshop/otocna-zabrana-ke-...
Zaujima ma nazor mamiciek, ich skusenosti a ake zabrany doma maju a ci su dobre.
ahoj vroni, boli samorozperna, ked sa nemusela ta zabrana vrtat? Nemuseli ste dole prekracovat ziadnu prekazku? Pretoze vsetky samorozperne su vlastne v tvare Ucka a dole je spojnica bokov a neviem si predstavit ako by som s malym na rukach otvarala dvierka a este prekracovala tu spojnicu a hned su schody. Prave zhanam taku, aby to boli len dvierka, a nemala tvar U.
No ano, su do U. Ta spojnica ma asi 3 cm na vysku a dalo sa na nu v pohode stupit, takze sme nijako neobchadzali. Ale zase ja som lenoch 😀 a ked som isla hore, otvorila som malej dvere a nechala som ju ist pod dozorom nahor aj nadol. A hore mame len spalnu a zimnu zahradu, takze som nemusela behat 100 x do dna. Ja som zasa myslela na to, ze, tie rarohy tam nam budu v byte strasit maximalne do dvoch rokov malej (aj tak bolo) a nechcelo sa nam kvoli tomu vrtat steny....
my sme mali, v dome si manžel pozváral ram a na to navrtal drevá, pripevnil na 2 pánty, do steny hasprička a hotovo
teraz si dal urobiť obdobnú u stolára, celodrevenú, urobil to z odrezkov za 200,- a natreli sme to nabielo, takže nie je vidno to drevo, že bolo troška roznofarebné. Tiež na pantiky a do steny hasprička.
no a kamoš to ma tak, že nechcel vrtať do nerezoveho zabradlia diery, tak si kupil take objímky a na to to pripevnil.
A používali sme ju do 3 rokov, maly ma skoro 2 a nechcem to zatial vobec skladať... sice už vie troška po schodoch, ale bojím sa, že vybehne v zápale hry a spadne
inak maju to aj v IKEA aj v PRE DETI 😉 ... akuráť že 5x drahšie
inak počula som, že sa da vyrobiť aj zo starej drevenej postieľky, z jednej postieľky sa daju urobiť 2-3 zabrany 😉
ahojte, vdaka za rady.
sassi, u nas kym by to niekto zmontoval, tak maly by uz maturoval 😀 . Urcite rychlejsie bude ked zabranu kupim. Mne o cenu nejde, hlavne o kvalitu a aby sme nemuseli prekracovat spojnicu. My mame svoj byt na poschodi, takze sa po schodoch cez den nachodim, rodicia byvaju dole, ale casto babka chodi za malym k nam a aj kvoli nim potrebujem aby to nemalo ziadnu prekazku. Uz sme rozhodli aku kupime, tak snad bude OK, ked nie tak ju vratime. 😉
trixi, hlavne nech splni učel, keby malo dieťa zletieť dolu schodami... to ani 10.000 za to nestojí 😉
ata na 1. linku čo si dávala, vyzera dobre, a hlevne nemusíte nič navrtavať. A využiješ fakt do tých 3 rokov určite.
zuzka82 • 1d • Dnes o 20:40
ahoj.. 🙂
baby, hladam nejaku zabranu na schody, teda na zabradlie...co som nasla, su vacsinou na drevene zabradlia, no ja ju potrebujem upevnit na nerezove zabradlie...
mate s nejakou skusenosti? kde nejaku najdem.?
dakujem ..
baby, viem nekaju zabranu upevnit aj na nerezove zabradie, teda take oble rurky?? 😕
zuzka, pozri na ten link, co som davala. Ta sa da pripevnit aj na nerezove zabradlie. My sme nakoniec kupili zabranu v Ikea. Nemohli sme vrtat do stlpikov, tak moj otec vyrobil na tie stlpiky take "drevene bednenie" (stlpiky obalil doskami z Hornbachu, zosroboval ich spolu) a do toho navrtal uchyty. Zabrana je super. Len babka ich obcas zabudne zavriet, tak kym vypustim maleho, vzdy skontrolujem ci su dvierka zavrete. Uz si na to vsetci zvykli a hlavne si zvykli ich zavierat.
ak máte niekto a nepotrebujete už zábranu na schody bez vrtania, tak ja tiez zhanam jednu.. najlepsie kovova, farba siva, strieborna.. ozvite sa mi do IP.. vdaka
ahojte, oživujem tému 😉 potrebovala by som zábranu na terasu za prijateľnú cenu 😵
je mi ľúto vŕtať do stlpikov z bielej tehly... keďže je to len dočasne... no zároveň potrebujem ochrániť svojho duracelka pred pádom zo schodov 🤐
ak máte niektorá na predaj - ozvite sa mi pls 🙂
Ahojte, s ktorymi zabranami na schodisko mate dobre skusenosti? Najradsej by som bez vrtania tie rozperne, no pokial su horsie, tak aj vrtat sa da. Ide o uchytenie medzi steny, nie o zabradlie.
Poprosim len vyskusane typy radit. Dakujem velmi pekne
baby nahodou nejake aktualne tipy na zabranu do schodov? cca 100cm, takze tie sirsie nam treba 🤩 poradite?
My sme mali takuto ako na obrazku (neviem, ci presne tu istu znacku, ale vyzerala identicky) hned trikrat - dole na schodoch, hore a na spalni. Uz ich nepotrebujeme, takze sa radi aspon jednej zbavime, ak budes chciet 😀 😀 😀 Inak, mali sme ich namontovane asi rok a pol, lebo nase dieta bolo schodomaniak. Okolo dvoch rokov uz chodila bezpecne hore aj dolu, tak sme ich zlozili... Boli super, ze ich nebolo treba vrtat steny a neostali po nich stopy (no, vlastne jeden kruzok na stene, ktory sme pretreli farbou). Dost ¨tazko¨ sa otvaraju, takze su pre dieta neprekonatelnou prekazkou, proste spokojnost....